Inzicht in Cashflow cruciaal in Crisistijd | Cadran Consultancy Inzicht in Cashflow cruciaal in Crisistijd | Cadran Consultancy
cashflow-insight

Inzicht in cashflow cruciaal tijdens crisistijd

Diverse bedrijven worstelen in deze crisistijd met hun vaste stroom aan inkomsten. Iedereen wordt in meer of mindere mate geraakt. COVID-19 zal waarschijnlijk meer slachtoffers eisen in faillissementen dan in medische zin. Inzicht in de cash flow is dan ook cruciaal. Collega Rick Brobbel – Senior Bi Consultant bij Cadran Analytics – schreef er een blog over.

Waarom u nu moet investeren in automatisering

In de blog geeft hij aan waarom u in een tijd als deze juist niet stil moet gaan zitten. Hij haalt artikelen aan ter inspiratie. Bijvoorbeeld om ‘anticyclisch te investeren’ in het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Want hoewel automatisering nog vaak als een luxe wordt gezien, is data – en het analyseren ervan – tegenwoordig het nieuwe goud. Andere redenen om nu te handelen zijn het belang van juiste en tijdige informatievoorziening. Gesprekken vinden nu niet meer plaats bij het koffiezetapparaat of op de wandelgangen. Daarentegen geeft hij ook aan dat u juist gebruik kunt maken van het feit dat u nu thuis moet werken. Dit brengt namelijk wel een efficiënte tijdsbesparing met zich mee. Ook deelt Rick een dashboard (met fictieve data) dat Cadran heeft ontwikkeld om een goed inzicht te krijgen in uw huidige cashflowpositie.

Doe er uw voordeel mee en raak geïnspireerd, want door juist nu te investeren kunt u op korte termijn het verschil maken.

Lees het volledige artikel op Cadrananalytics.nl.