NetSuite Advanced Manufacturing NetSuite Advanced Manufacturing
Oracle NetSuite

NetSuite Advanced Manufacturing

Voor productiebedrijven die digitalisering omarmen!

De bedrijfsprocessen van moderne productiebedrijven gaan inmiddels veel verder dan het laten maken, verkopen en verzenden van producten. Zij hebben te maken met nieuwe ontwikkelingen zoals het verlenen van service met behulp van Internet of Things sensoren, verschillende soorten verkoopkanalen, naast B2B ook B2C, meer internationale leveranciers en klanten waardoor de supply chain veel complexer is geworden. Ook hebben zij te maken met veeleisender klanten die sneller hun klantspecifieke orders geleverd willen krijgen. Om concurrerend te blijven, moet er bovendien continue onderzocht worden op welke manier kosten kunnen worden bespaard.

Complex Business process for the modern Manufacturer

ERP-oplossing voor productiebedrijven met Advanced Manufacturing

Veel maakbedrijven hebben moeite om alle bedrijfsprocessen geïntegreerd te managen. Zij zijn aangewezen op verschillende systemen die niet optimaal – of helemaal niet – geïntegreerd zijn met elkaar.  Met deze bedrijven in gedachte heeft Oracle NetSuite ERP inclusief Advanced Manufacturing ontwikkeld. Hiermee zijn moderne productiebedrijven in staat om klanten, orders, artikelen en voorraden naadloos te integreren met finance, e-commerce, marketing, sales, sourcing, productie, magazijn en customer support. Kortom, één volledig geïntegreerde ERP-oplossing voor productiebedrijven.

Functionaliteiten NetSuite Advanced Manufacturing

De belangrijkste functies van de NetSuite Advanced Manufacturing module zijn o.a.:

  • Eindige capaciteitsplanning (‘Finite Scheduling’)
  • ‘Rough cut’ capaciteitsplanning
  • Geavanceerd werk-order release management
  • Geïntegreerde barcode-scanning
  • Manufacturing Execution System (MES)
  • Kwaliteitsmanagement
  • Manufacturing Business Intelligence

Lees in het complete onderzoek wat NetSuite ERP voor productiebedrijven inclusief Advanced Manufacturing kan betekenen met een uitleg van bovenstaande functies. Het onderzoek is uitgevoerd door Technology Evaluation Centers, een internationaal adviesbureau dat bedrijven helpt bij het selecteren van passende software-oplossingen.

TEC Report NetSuite Advanced Manufacturing