NetSuite kondigt nieuwste 2019.1 Spring Release aan - Cadran Consultancy NetSuite kondigt nieuwste 2019.1 Spring Release aan - Cadran Consultancy
NetSuite release 2019.1

NetSuite kondigt nieuwste 2019.1 Spring Release aan

Als pionier in cloud bedrijfssoftware zorgt NetSuite ervoor dat klanten snel kunnen profiteren van haar producten en innovaties. De SaaS ERP-applicatie wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe en verbeterde functies die klanten vervolgens kunnen inzetten.
De nieuwe release met updates wordt grondig getest om te zorgen dat alles uitstekend werkt. Daarnaast geven internationale klanten continu feedback over gewenste nieuwe functies. Met meer dan 16.000 internationale klanten is het belangrijk dat alles naar verwachting is.

Met een gemiddelde upgrade-tijd van minder dan een uur ontvangen klanten van NetSuite regelmatig en naadloos softwareupgrades. Dit alles zonder kosten en ook zonder verstoringen in de bedrijfsvoering.

Bekijk dit voorproefje om te zien welke nieuwe functies we hebben toegevoegd op verschillende gebieden. Er zit voor ieder bedrijfsproces wel iets bij. Enkele hoogtepunten van deze release:

SuiteAnalytics Workbook

Analyseer en visualiseer gegevens voor betere beslissingen op een krachtige en veilige manier

SuiteAnalytics Workbook bevat een nieuwe gebruikersinterface en nieuwe analysemogelijkheden. De applicatie is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat zelfs onervaren gebruikers snel en eenvoudig complexe gegevensanalyses kunnen uitvoeren. Met het nieuwe SuiteAnalytics Workbook kan iedereen in uw organisatie zelf krachtige analyses uitvoeren met business intelligence. Aan de hand daarvan kunnen ze inzichten krijgen, actie ondernemen en sneller succes boeken.

Finance

Vereenvoudig en automatiseer internationale financiële processen en compliance

Voer complexe berekeningen van lokale en internationale belastingen uit met de nieuwe functies SuiteTax en VAT. Zorg dat u voldoet aan de nieuwe normen ASC 842/IFRS 16 voor leaseboekhouding. Vergelijk uw uitgaven met uw budgetten per administratie en werk met goedkeuringsworkflows voor betalingen aan leveranciers. Beheer betalingen op een efficiënte manier met nieuwe mogelijkheden voor termijnenbetalingen. Verbeter de financiële periode-afsluiting met de uitgebreide Multi-Book Accounting-functies.

Supply chain en Order Management

Gebruiksvriendelijke, schaalbare oplossing die samenwerking in de supply chain bevordert en transacties stroomlijnt

Verhoog de productiviteit, vereenvoudig processen en verbeter kostenmodellen door diverse nieuwe features in de manufacturing-module. Vereenvoudig de rapportage van werkopdrachten op tablets met MES-apps die alle soorten werkopdrachten ondersteunen. Gebruik de tablet-app Quality Management in internationale vestigingen, in diverse talen beschikbaar. Door verbeteringen in de functie Supply Chain Snapshot worden bedrijven met meerdere dochterondernemingen beter ondersteund en klanten daarom beter bediend.

Professional Services Automation

Optimaliseer project- en resourceplanning, verbeter het budgetterings- en forecastingproces, automatiseer het factureringsproces

Genereer meer business, verbeter de productiviteit en beheer de pipeline van projecten met de functie Project Creation op basis van Opportunities en Estimates. Onkostendeclaraties in verschillende valuta mogelijk bij internationale projecten.  Wijs sneller projectteams toe met Resource Groups en andere verbeteringen in resource management. Zorg voor betere naleving van tijdige urenregistratie met de uitgebreide functie Missing Timesheet Reporting. Beheer alle facturen voor projecten eenvoudig, snel en op één plek met Purchase Charge Rule.

E-Commerce

Vereenvoudig en verbeter de ervaring van bedrijven en consumenten voor meer bedrijfsgroei

Verbeter uw SuiteCommerce webwinkel met veel nieuwe extensies, waaronder nieuwe productcategorieën, productfeeds, maattabellen en bestsellers. Genereer meer omzet en winst door dynamische klantgroepen en gerichte aanbiedingen. Zorg voor meer klantinteractie met de functie B2B Cart.

Human Capital Management

Betere controle, consistentie en beveiliging van belangrijke HR-processen

Gebruik Employee Status Categories om het totale medewerkerstraject te beheren, vanaf het aannemen en zelfs opnieuw aannemen van een medewerker. Profiteer van meer flexibiliteit wanneer u werknemers classificeert in een arbeidsintensieve sector met Employee Type Categories en ondersteuning voor Hourly Time-Off Accruals. Zorg dat gevoelige HR- en werknemersgegevens extra beveiligd worden met de functies Core Administration Permission en Employee Access Permission. Krijg meer controle en flexibiliteit met verbeteringen in Payroll.

Platform

Behaal concurrentievoordeel door betrouwbare, schaalbare en naadloze NetSuite-extensies te ontwikkelen en te beheren

Digital Signing API zorgt ervoor dat de regels voor internationale documentuitwisseling worden nageleefd. Verbeterde beveiliging en het ondersteunen van wederzijdse HTTPS-authenticatie en 2FA voor rollen binnen NetSuite die veel machtigingen hebben. Zet een Custom Object eenvoudig over naar een ander NetSuite-account via de nieuwe functie Copy to Account (bèta). Bouw uitgebreide, productieve en visueel aantrekkelijke Workbook-ervaringen op het platform met Query API.

Gepubliceerd door Anand Misra, Senior Manager Product Marketing NetSuite