De Minimum Viable Product aanpak | Razendsnel inzicht in uw data De Minimum Viable Product aanpak | Razendsnel inzicht in uw data

Snel inzicht in uw belangrijkste data via een Minimum Viable Product (MVP) aanpak

De implementatie van een BI & Analytics platform als Tableau wordt vaak gezien als een tijdrovende klus. Maar veel klanten weten niet dat je ook met een minimale investering in tijd en geld al enorm veel toegevoegde waarde kunt bieden. Men noemt dit het Minimal Viable Product (MVP). Collega Rick Brobbel – Senior BI Consultant bij Cadran Analytics schreef er een blog over: “Tableau implementeren middels de Minimum Viable Product (MVP) aanpak“.

Binnen enkele weken direct toegevoegde waarde

In de blog legt hij uit dat door gebruik te maken van een Minimum Viable Product (MVP) aanpak het implementatie project binnen enkele weken gereed is. Hiermee doelt hij op een snelle implementatie van de software en het snel in productie nemen van enkele dashboards die direct toegevoegde waarde bieden. Hierna heeft u de beschikking over de belangrijkste inzichten uit uw data!

Vanuit korte iteraties steeds meer inhoud en complexiteit

Vanuit korte iteraties voegen we steeds meer inhoud en complexiteit toe. Na elke implementatie heeft u de beschikking over nieuwe functionaliteiten. Hierdoor is niet alleen de adoptie van de oplossing laagdrempelig, de implementatie is voor iedereen direct zichtbaar.

Hoe dit proces precies in zijn werk gaat en welke stappen u doorloopt leest u in de blog.