Upgrade je JD Edwards ERP | Uw klanten verdienen het! Upgrade je JD Edwards ERP | Uw klanten verdienen het!
oracle software erp upgrade

Upgrade je JD Edwards ERP-systeem. Je klanten verdienen het!

Over het hoe en waarom van het upgraden van JD Edwards is al veel gezegd. Niet in de laatste plaats omdat het bijblijven met je release je verzekert van support vanuit Oracle, vooral ook omdat JD Edwards 9.2 heel veel te bieden heeft. En die voordelen zie je pas nadat je de upgrade gedaan hebt.

Begin met de Why: Upgrade JD Edwards om voordelen te behalen

Ik heb met een aantal bedrijven uit de industrie en groothandel gepraat die inmiddels zijn begonnen met het upgraden van hun technologie en in het bijzonder hun ERP-systeem of daarmee binnen enkele maanden willen starten. Waar dat vroeger een noodzakelijk kwaad is, zien steeds meer bedrijven dit als een mogelijkheid om voordelen te behalen: van simpele zaken als een lagere TCO tot daadwerkelijk concurrentievoordeel als gevolg van specifieke eisen uit de markt.
Enkele voorbeelden: Het ERP-systeem is bij uitstek het platform voor sales groei. Hoe kan je business groeien als je oude software niet voldoet aan snel veranderende eisen van e-commerce?
Sommige partijen in de complexe supply chain van bijvoorbeeld automotive en aerospace eisen van hun toeleveranciers dat ze de juiste processen en systemen hebben geïmplementeerd en dat ook kunnen aantonen.

Business Drivers

Wat vooral naar voren komt, is de verschuiving van IT-gedomineerde redenen naar business drivers. En dat is een goede zaak! Hoewel aspecten als infrastructuur, performance en vendor support van invloed zijn op de beslissing, zal de vraag uit de markt, de kansen die de onderneming ziet en het feit dat de huidige onvoldoende werkende business processen moeten worden veranderd uiteindelijk de doorslag moeten geven.

JD Edwards Continuous Delivery Model

Om aan die redenen een goede onderbouwing te geven komt JD Edwards met het Continuous Delivery Model. Vanaf release 9.2 kunt u uw software steeds gemakkelijker upgraden naar de laatste versie, in kleine stapjes. Om u aan te passen aan die snel veranderende markt!

Met het 4 stappen upgrade model van Cadran – Plan, Build, Business en Run – is niet alleen het project van uw huidige release naar 9.2 gegarandeerd in het vooraf gesteld tijdsbestek, ook iedere stap daarna wordt snel en efficiënt uitgevoerd.

Meer weten over Upgraden naar JD Edwards 9.2?