Groothandel

Uw winstgevendheid verhogen door een effectief prijsbeleid, inzicht in de verkoopmarges, optimalisatie logistieke processen en middels beschikbare management informatie en rapportages

Groothandel
De groothandel branche kenmerkt zich onder andere door toenemende concurrentie, internationalisatie, nieuwe en intensieve vormen van samenwerking, noodzaak tot kostenbeheersing en verhoging van de arbeidsproductiviteit. Groothandels zoeken bovendien naar mogelijkheden om het assortiment te verbeteren, het dienstenpakket uit te breiden en de klantenservice te vergroten.

Met de huidige economische ontwikkelingen staat u voor belangrijke uitdagingen om winstgevende groei te realiseren. Onze ERP oplossing gebaseerd op Oracle JD Edwards EnterpriseOne kan u daarbij helpen.

Warehouse bij BAS Distributie

Onze ERP oplossing voor de Groothandel

Oracle JD Edwards EnterpriseOne is een complete en geïntegreerde ERP-oplossing voor zowel middelgrote (MKB) groothandels, als grotere internationaal opererende groothandels.

Onze groothandels oplossing is gebaseerd op Oracle JD Edwards en ondersteunt een breed scala aan bedrijfsprocessen waaronder:

Gebruiksvriendelijk

Oracle Accelerate voor de groothandel is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te configureren ERP oplossing gebaseerd op Oracle JD Edwards, die uw veranderende bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt. Oracle Accelerate biedt brede industriespecifieke functionaliteit en bevat voorgeconfigureerde bedrijfsprocessen, documenten en rapportages gebaseerd op “Best Practices” binnen de groothandel. Door gebruik te maken van specifieke hulpmiddelen en partner know-how is een snelle implementatie realiseerbaar. U bent daardoor in staat een compleet ERP-pakket snel, tegen voorspelbare kosten en zonder risico’s te implementeren.

Optimalisatie van processen

Met onze oplossing voor de Groothandel realiseert u omzetgroei, bijvoorbeeld door een directe koppeling tussen uw webshop en Oracle JD Edwards. U verhoogt de winstgevendheid door een effectief prijsbeleid, inzicht in de verkoopmarges en middels beschikbare management informatie en rapportages. En u optimaliseert de logistieke processen door een adequaat voorraadbeheer en efficiënte afhandeling van orders en leveringen.

Oracle en Cadran

Cadran is gecertificeerd partner van Oracle. Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zowel binnen Oracle JD Edwards EnterpriseOne als binnen uw branche, zijn wij in staat uw bedrijfsprocessen te verbeteren om zo winstgevender te worden. Niet voor niets zijn wij de specialisten in uw branche.

Brochure

Oracle JD Edwards ERP voor de Groothandel

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin