Life Sciences & Health

Regulering, kwaliteit en traceerbaarheid: de kritieke succesfactoren bij de productie in Life Sciences & Health

Life Sciences & Health
Life Sciences & Health is een innovatieve en technologie-intensieve branche gericht op de gezondheid van mens en dier. Deze branche bestaat uit bedrijven en kennisinstellingen in onder meer medische technologie, (bio)farmacie en regeneratieve geneeskunde. De ontwikkelingen in Life Sciences zijn van grote maatschappelijke en economische betekenis.

Medical Devices

Hoge verwachtingen van de consument voor een betere gezondheidszorg en de vooruitgang in technologie die de kwaliteit van leven verbeteren, creëren gunstige marktomstandigheden voor producenten van medische apparatuur en hulpmiddelen. Maar het verhogen van wettelijke controles op de totale kwaliteit en veiligheid stelt steeds hogere eisen aan fabrikanten van deze medische apparatuur.

Ze werken in één van de meest concurrerende en sterk gereguleerde industrieën van de wereld waar succes kan afhangen van de time-to-market en traceerbaarheid. Daarom zoekt u als producent naar een oplossing die de mogelijkheden biedt uw bedrijfsproces te ondersteunen bij uw concurrentie-voordeel. Een ERP-oplossing die verspreide processen en data samenvoegt, kwaliteit en regelgeving naleeft en tegelijkertijd de kosten en time-to-market verlaagt.

Medical Devices

Farmacie

Vergrijzing van de maatschappij en kortere patenten; hoe kunnen deze trends worden gemanaged?

Het proces van het creëren van nieuwe geneesmiddelen en het verbeteren van het levensonderhoud van de vergrijzing in de wereld vraagt om nieuwe manieren van werken, die vertaald moeten worden naar strategische en operationele bedrijfsprocessen. Sneller medicijnen ontwikkelen die gedurende een kortere periode op de markt via patenten beschermd zijn, vraagt om een efficiënte bedrijfsvoering.

Met Oracle JD Edwards ERP kunt u de continuïteit van de bedrijfsprocessen waarborgen, en tegelijkertijd de gewenste veranderingen doorvoeren. JD Edwards EnterpriseOne maakt u investeringen in R&D inzichtelijk, biedt informatie over de opbrengsten en voorziet u van adequate stuurinformatie voor de day-to-day business en levert u strategische informatie voor uw lange termijn beslissingen.

Farmacie

Innovatie als go-to-market model

Fabrikanten van medische hulpmiddelen en medicijnen moeten innovatieve nieuwe producten snel op de markt brengen om de concurrentie voor te blijven. Om dit te kunnen doen is managen van het product door de ontwerp- en prototypefase en het goedkeuringsproces voor de industriële productie en kwaliteitscontrole een eerste vereiste. Het produceren van de nieuwe apparatuur en medicijnen volgens de gestandaardiseerde kwaliteit dient nauwkeurig te worden gewaarborgd in het ERP- systeem.
Oracle JD Edwards EnterpriseOne ERP biedt de tools en mogelijkheden om kosteneffectief te produceren met behoud van naleving van regulering, terwijl tegelijkertijd innovatie, interne communicatie en samenwerking worden geoptimaliseerd.

Oracle JD Edwards ERP voor Life Sciences & Health

Oracle JD Edwards EnterpriseOne ERP biedt u:

  • Inzicht in en beheer van kosteneffectieve sourcing en procurement.
  • Verbetering van de samenwerking tussen interne afdelingen evenals integratie in de supply chain.
  • Flexibiliteit in de supply chain in een streng gereguleerde markt.
  • Verbetering van de klanttevredenheid en merkloyaliteit door superieur service management.
  • Vermindering van kosten door naleving industrie standaards en wettelijke regulering.
 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin