Over Cadran

Missie: Het realiseren en op lange termijn ondersteunen van de complete ERP-oplossing voor Groothandel en Industrie

 

Toekomst

De komende jaren werken wij verder aan de uitbreiding van onze consultancy activiteiten en productportfolio. Maar bovenal aan onze kwaliteit. Het belang van onze klanten blijft vanzelfsprekend voorop staan. Niet voor niets is onze missie:

 

Het realiseren en op lange termijn ondersteunen van de complete ERP-oplossing voor Groothandel en Industrie.

 

Bedrijfsfilm:

 

Anno nu

Inmiddels is Cadran uitgegroeid tot een organisatie met ruim vijftig zeer ervaren medewerkers. We hebben een uitgebreide klantenkring opgebouwd en mogen diverse business partners tot ons netwerk rekenen, zowel nationaal als internationaal. Ook zijn we officieel Platinum Business Partner & Reseller van Oracle.
Cadran is medeoprichter van Redfaire International, een joint venture van zes Europese Oracle ERP-specialisten: Cadran, FSS, Redfaire, Xperitus, SinfoOne en Qualita. Zo heeft u via één kanaal toegang tot JD Edwards consultants door heel Europa. Ons team van meer dan 400 consultants, aanwezig in 15 landen, helpt u uw JD Edwards en aanverwante oplossingen te implementeren, te hosten en verder uit te breiden.

 

Cadran Company Profile.pdf

 

 
2016: Oracle Cloud Standard Partner

2016: Oracle Cloud Standard Partner

Cadran Consultancy, ERP-specialist en Platinum Business Partner van het Oracle PartnerNetwork (OPN), kondigt haar nieuwe Cloud Standard status aan binnen het OPN programma. Om deze onderscheiding te mogen ontvangen, heeft Cadran aangetoond zich gespecialiseerd te hebben in Oracle Cloud oplossingen.

 
2016: Oracle Industry Partner of the Year 2016

2016: Oracle Industry Partner of the Year 2016

Oracle reikt award uit omdat Cadran binnen branches maakindustrie, groothandel en commodity trading met hun branche-specifieke oplossingen meerdere succesvolle ERP-projecten hebben verkocht en geïmplementeerd.

 

2015: Cadran behaalt Oracle Certificering BI Cloud Service

Hiermee is Cadran één van de eerste Nederlandse Oracle Certified Partners voor BI Cloud Service.

 

2015: Cadran wint Oracle Partner Award voor beste Vertical Industry Solution

Cadran Consultancy wint op JD Edwards Summit in Denver, de Oracle partner award voor de beste Vertical Industry Solution voor Commodity Trading & Risk Management (CTRM).

 
2014: Oprichting Redfaire International, Europa’s grootste Oracle JD Edwards business partner

2014: Oprichting Redfaire International, Europa’s grootste Oracle JD Edwards business partner

Drie leidende Europese JD Edwards partners kondigen, 11 november 2014, de oprichting van Redfaire International B.V. aan. De organisatie focust zich op bedrijven die hun ERP-oplossingen internationaal gebruiken. Voortaan hebben dit soort bedrijven door heel Europa gemakkelijk via één kanaal toegang tot de beste JD Edwards consultants voor implementatie en project management services.
Redfaire International B.V. is een initiatief van Cadran Consultancy (Nederland, België en Luxemburg), Full Speed Systems (Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Wit-Rusland), en Redfaire (Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk).

 
2014: OVI certificering voor Cadran’s CTRM-oplossing

2014: OVI certificering voor Cadran’s CTRM-oplossing

Oracle heeft in Oktober 2014 de Commodity Trading & Risk Management (CTRM) oplossing van Cadran gecertificeerd via haar Oracle Validated Integration programma (OVI). Dankzij deze formele certificering is de CTRM-oplossing van Cadran vanaf nu wereldwijd beschikbaar via de Oracle Validated Integrations website.

 

2013: Winnaar Oracle Award ‘Specialized Industry Partner of the Year 2013′

Cadran Consultancy heeft deze Award onder andere ontvangen vanwege de ontwikkeling van specifieke Oracle Accelerate oplossingen voor de Groothandel en Food/Consumer Packaged Goods markt, maar ook door haar grote bijdrage bij de verkoop van Oracle JD Edwards, Oracle Business Intelligence en Fusion CRM software.

 
2013: Certificering tot Oracle Platinum Partner

2013: Certificering tot Oracle Platinum Partner

Platinum Partner wordt slechts toegekend aan een beperkt aantal bedrijven. Cadran verdient deze status vanwege de behaalde specialisaties voor Oracle JD Edwards EnterpriseOne en de investeringen in Oracle Accelerate.

 

2011: Winnaar Oracle Accelerate partner of the year 2011 Award

Cadran succesvol met Oracle JD Edwards Accelerate oplossing voor de Groothandel.
Ieder jaar reikt Oracle Awards uit aan haar meest succesvolle partners in diverse categorieën. De samenwerking met partners is voor Oracle van groot belang. De kennis van de markt die partners hebben en hun geboden oplossingen bepalen voor een groot deel het succes van Oracle. Cadran Consultancy uit Hoevelaken heeft de Award ‘Oracle Accelerate partner of the year 2011’ in ontvangst mogen nemen.

 

2009: Verhuizing naar nieuw pand in Hoevelaken

Wij zijn de laatste jaren gegroeid. Gegroeid in onze kennis over JD Edwards, gegroeid in het aantal klanten en medewerkers en meegegroeid met de nieuwste ontwikkelingen van Oracle. In ons nieuwe kantoor bezitten wij over een ruime vergaderruimte, kunt u workshops bijwonen en zijn er mogelijkheden voor het trainen van JD Edwards gebruikers.

 
2005: Overname JD Edwards door Oracle

2005: Overname JD Edwards door Oracle

Met deze overname ziet Oracle kansen om de middelgrote bedrijven in de markt te bedienen met een flexibel ERP-systeem met brede functionaliteiten.

 

2005: Oracle JD Edwards resellership

 

2000: Verhuizing naar Venestraat 48 in Nijkerk

 
2000: Cadran formeel JD Edwards business partner

2000: Cadran formeel JD Edwards business partner

 
1998: Oprichting

1998: Oprichting

Cadran is in 1998 opgericht door zes ervaren JD Edwards consultants. Ons doel: het optimaal ondersteunen van JD Edwards klanten in Nederland tijdens en na de implementatie van hun ERP-systeem.