Functionele Consultancy

De combinatie van specialistische applicatie kennis en branche kennis biedt onze klanten veel toegevoegde waarde

Specialistische kennis

Cadran werkt uitsluitend met senior consultants, die specialistische kennis hebben van de door ons geleverde bedrijfsapplicaties zoals Oracle JD Edwards, Business Intelligence en Sales Cloud. Door onze focus op bedrijven binnen de Groothandel en Industrie hebben onze consultants veel kennis en ervaring opgedaan met de specifieke bedrijfsprocessen en problematieken van deze branches. Wij beschikken over specialisten met kennis van Omnichannel problematieken bij Groothandels en Retail of in bijvoorbeeld de Fashion Industry, maar ook specialisten met kennis van Tracking en Tracing bij  voedingsmiddelen producenten.

Specialistische applicatie kennis

Wij bieden een complete oplossing voor onze klanten gebaseerd op Oracle JD Edwards ERP in combinatie met diverse andere oplossingen van Oracle en een aantal partners. Wij hebben o.a. kennis van:

Onze consultants zijn gecertificeerd door Oracle en hebben tijdens de vele uitgevoerde implementaties diepgaande kennis opgedaan van de modules van Oracle JD Edwards ERP. Binnen ons team zijn er Oracle JD Edwards specialisten voor de financiële, logistieke en productie modules. Daarnaast beschikken we over goede kennis van internationale implementaties, locale wetgevingen betalingsverkeer en wettelijke rapportage eisen.

Cadran heeft als één van de weinige consultancyorganisaties in Europa zowel Oracle JD Edwards specialisten als Oracle BI specialisten in huis, met ervaring van implementaties van beide systemen. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste informatie uit JD Edwards te halen voor een optimale besturing van uw organisatie.

De Oracle Sales en Marketing Cloud applicaties bieden een uitstekende uitbreiding op uw JD Edwards systeem. Onze consultants hebben niet alleen ervaring met de inrichting van deze Cloud oplossingen, maar ook met de integratie met Oracle JD Edwards.

Middleware is een onmisbare component binnen de IT architectuur van vele bedrijven. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring opgedaan met het inzetten van Oracle Middleware (SOA Suite) bij diverse klanten. We hebben brede ervaring met het koppelen van diverse applicaties en het integreren van uw webshop of Apps.

Branche kennis

Naast diepgaande applicatie kennis beschikken onze consultants ook over een zeer brede ervaring, opgedaan bij meer dan 60 implementaties in de diverse branches. Door onze focus op Industrie en Groothandel zijn wij specialisten in met name de Voedingsmiddelen Industrie, Consumer Packaged Goods (CPG), Industrial Manufacturing, Textiel en Fashion.  Maar zeker ook binnen de Groothandel, Retail en Commodity Trading heeft ons team zijn sporen verdiend.

Optimaal resultaat

Door de combinatie van de opgebouwde branche kennis met de applicatie kennis zijn wij in staat om uw systeem optimaal te configureren op basis van uw bedrijfsprocessen en wensen en eisen. Dit leidt tot een betere ondersteuning van uw processen, hogere efficiency, lagere kosten en een goede acceptatie en adoptie van nieuwe applicaties door uw gebruikers.

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin