Project Management

Een duidelijke focus op business benefits, scope, tijd, budget, kwaliteit en risico’s zorgt voor een succesvolle implementatie van uw bedrijfsapplicaties

Specialistische kennis van implementaties

Cadran implementeert sinds 1998 Oracle JD Edwards ERP-software en diverse aanvullende oplossingen zoals CRM, WMS, E-Commerce en BI. Om deze projecten op een adequate manier te managen werken wij met senior project managers, die ervaring hebben opgedaan bij zowel locale als internationale klanten binnen de Groothandel en Industrie.

Specialistische kennis van Project Management

Bij het uitvoeren van projecten maken wij gebruik van zeer ervaren project managers, die de klappen van de zweep kennen. Aangezien vele ERP, WMS en CRM projecten zich kenmerken door complexiteit, veranderingen van de business, invloed van menselijke factoren, beperkingen in tijd en budget dienen deze adequaat gemanaged te worden.

Onze project managers bewaken met behulp van geavanceerde tools de voortgang van het project. Door vroegtijdige signalering van afwijkingen en risico’s kunnen ze tijdig bijsturen waar nodig. Door hun brede achtergrond met IPMA en PRINCE2 beheersen zij alle aspecten die nodig zijn voor de succesvolle oplevering van uw project.

Focus op Business Benefits en succesvolle afronding

Onze project managers hebben tijdens ieder traject een integrale focus op business benefits, de bedrijfsprocessen, de organisatie en de technische aspecten van het project. Bij de uitvoering van ieder project is het succesvol afronden van het project de belangrijkste prioriteit en drijfveer. Onze aanpak en onze mensen bieden een uitstekende basis voor een blijvend succes.

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin