Technische Consultancy

De combinatie van specialistische applicatie kennis en branche kennis biedt onze klanten veel toegevoegde waarde

Specialistische kennis

Cadran werkt uitsluitend met door Oracle gecertificeerde senior technische consultants, die diepgaande kennis hebben van de ontwikkelomgevingen van de door ons geleverde bedrijfsapplicaties zoals Oracle JD Edwards, Business Intelligence en Oracle Sales Cloud. Daarnaast beschikken onze consultants ook over uitstekende kennis van de Infrastructuur, Operating Systems, Databases, Middleware en JD Edwards Configurable Network Computing (CNC). Onze technische consultants hebben hun ervaring opgebouwd in diverse branches binnen de Groothandel en Industrie.

Technische Consultancy

Onze technische consultants hebben kennis van en brede ervaring met de door ons geleverde bedrijfsapplicaties en middleware en Oracle JD Edwards CNC. Denkt u hierbij aan:

  • Oracle JD Edwards Toolset development

Onze consultants zijn gecertificeerd door Oracle en hebben brede kennis en ervaring met de Oracle JD Edwards Toolset voor zowel EnterpriseOne als World omgevingen. Wij ontwikkelen maatwerk, modificaties, rapportages en interfaces waarbij we de Oracle JD Edwards ontwikkelstandaards volgen en respecteren.

Onze specialisten hebben kennis van en ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties in combinatie met Oracle JD Edwards ERP. Hierbij maken we gebruik van Oracle ADF en de nieuwe Application Integration Server van Oracle JD Edwards, waardoor we snel slimme Apps kunnen ontwikkelen voor uw klanten en medewerkers.

In samenwerking met onze partner Diract ontwikkelen wij Webshops met behulp van onder andere Magento.

Middleware is een onmisbare component binnen de IT architectuur van vele bedrijven. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring opgedaan met het inzetten van Oracle Middleware (SOA Suite) bij diverse klanten. We hebben brede ervaring met het koppelen van diverse applicaties en het integreren van uw Webshop of Apps.

  • Oracle JD Edwards CNC Consultancy

Onze gecertificeerde CNC consultants hebben vele jaren ervaring met het installeren en beheren van Oracle JD Edwards ERP op verschillende hardware platformen, databases en operating systems. Ze hebben diepgaande kennis van Oracle Redstack en de Oracle Middleware componenten en de Application Integration Server. Zij adviseren u met betrekking tot de infrastructuur, upgrades en bij migraties van technologie platformen. Daarnaast assisteren zij bij het beheer, troubleshooting en voeren zij System Audit en Assessments uit.

Branche kennis

Naast diepgaande technische kennis beschikken onze consultants ook over een zeer brede ervaring, opgedaan bij meer dan 60 implementaties in de diverse branches. Door onze focus op Industrie en Groothandel zijn wij specialisten in met name de Voedingsmiddelen Industrie, Consumer Packaged Goods (CPG), Industrial Manufacturing, Textiel en Fashion.  Maar zeker ook binnen de Groothandel, Retail en Commodity Trading heeft ons team zijn sporen verdiend.

Optimaal resultaat

Door de combinatie van de opgebouwde branche kennis met de technische kennis zijn wij in staat om optimale technische ondersteuning te leveren bij het ontwikkelen van applicaties en het installeren en beheren van uw technische infrastructuur en applicaties.

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin