Upgrades

Op flexibele wijze uw bedrijf naar succes op de lange termijn aansturen

Cadran is formeel Oracle Go9 partner op het gebied van upgrades en migraties naar Versie 9. Wij maken hierbij gebruik van een beproefde aanpak. Na een gedegen analyse van de technische en functionele inrichting stellen wij een projectplan op. Hierin beschrijven wij alle relevante zaken zoals scope, planning, budget, doelstellingen, business benefits, activiteiten, projectorganisatie, verantwoordelijkheden, risico’s en aandachtspunten.

Als ‘One-Stop Shop’ kan Cadran de gehele upgrade of migratie verzorgen inclusief projectmanagement en aansturing van hardware leveranciers of andere derde partijen. Zij heeft zowel de kennis in huis als ervaring met upgrades naar JD Edwards EnterpriseOne Versie 9. Daarnaast heeft Cadran veel expertise in het migreren van World naar EnterpriseOne.

Cadran voert naast de technische upgrade en migratie ook de functionele implementatie en optimalisatie van de inrichting uit. Er zijn twee upgrade mogelijkheden:

  • Traditionele upgrade van een release voor 9.0.2 naar release 9.2
  • Simpele upgrade van release 9.0.2 of 9.1 naar release 9.2

Bij een traditionele upgrade wordt een compleet nieuwe set objecten geïnstalleerd en worden alle aangepaste objecten geretrofit:

Traditional Upgrade

Bij de simpele upgrade worden alleen gewijzigde objecten geïnstalleerd en geretrofit:

Simplified Upgrade

Met de simpele upgrade kan dan ook aanzienlijk tijd worden bespaard in de planning van de upgrade:

Simplified Upgrade Planning

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin