The Evolution of IT Architecture: Two-Tier ERP for JD Edwards The Evolution of IT Architecture: Two-Tier ERP for JD Edwards

Overnames, fusies en nieuwe business development zijn aan de orde van de dag wanneer bedrijven streven naar groei op een regionale of zelfs mondiale schaal. Wanneer uw organisatie groeit, dient u zowel een technisch en een business-strategie voor uw Informatie Technologie (IT) te ontwikkelen.
Welke factoren zijn van invloed op de ontwikkeling van uw IT groei-strategie? Voor de hand liggende zijn kostenreductie en schaalvoordelen. Met welke investeringen en risico’s voelt de organisatie zich nog comfortabel? Hoe zit het met de beschikbaarheid van de IT-middelen? Is flexibiliteit van de organisatie belangrijk bij aanhoudende groei? Zijn er branche of regionale variabelen tussen de verschillende delen van de organisatie die invloed hebben op het vermogen van de organisatie om te groeien?

Een Two-Tier ERP-strategie helpt u bij deze vraagstukken.

Download: Two-Tier ERP for JD Edwards

Om dit bestand te downloaden dient u de gegevens hieronder in te vullen.

    Vanaf 25 mei 2018 is de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. In dit kader vragen wij uw toestemming voor het versturen van:

    uitnodigingen voor webinars en evenementenrelevante product informatie over uw ERP-systeem