NetSuite leader in de IDC MarketScape 2020 NetSuite leader in de IDC MarketScape 2020

NetSuite is onlangs benoemd tot ‘Leader’ in de IDC MarketScape: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Midmarket Finance and Accounting Applications 2020 Vendor Assessment.

Tegenwoordig verwacht men van financiƫle applicaties dat deze evoluerende bedrijfsmodellen kunnen genereren, rekening houden met veranderende regelgeving en implementatiemodellen en convergerende workflows. Dit om de opkomst van de digitale business te ondersteunen.

Het IDC MarketScape evalueert de grootste SaaS- en cloud-leveranciers op de markt om praktisch advies en richting te geven aan bedrijfsleiders. De evaluatie is gebaseerd op een breed scala aan criteria, waaronder functionaliteit, de gebruikersinterface, gebruiksvriendelijkheid en implementatie, schaalbaarheid, ondersteuning van talen, het prijsmodel, financiƫle stabiliteit, innovatie, technische ondersteuning en ROI.

Oracle NetSuite komt als trotse marktleider uit het onderzoek naar voren. Download hier een uittreksel van het rapport en lees de belangrijkste bevindingen van IDC MarketScape voor midmarket bedrijven die op zoek zijn naar een financiƫle applicatie leverancier.

Bron: IDC MarketScape: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Midmarket Finance and Accounting Applications 2020 Vendor Assessment, by Kevin Permenter, Frank Della Rosa, Shari Lava, and Mickey North Rizza, Apr 2020, IDC Doc#US45837220.

Download: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Midmarket Finance and Accounting Applications 2020 Vendor Assessment

Om dit bestand te downloaden dient u de gegevens hieronder in te vullen.

    Vanaf 25 mei 2018 is de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. In dit kader vragen wij uw toestemming voor het versturen van:

    uitnodigingen voor webinars en evenementenrelevante product informatie over uw ERP-systeem