Medewerker crediteurenadministratie (Dutch)

Employment: 14 - 16 uur

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle. Wij zijn een gespecialiseerd consultancy bedrijf met jarenlange ervaring in het implementeren en ondersteunen van Oracle JD Edwards ERP-software binnen Industriële bedrijven en Groothandels. Voor deze markten leveren wij ook Netsuite ERP en Oracle Cloud ERP, SCM en BI applicaties.

Cadran Consultancy is tevens mede-oprichter van Redfaire International: een joint venture van Cadran, FSS en Redfaire en 8 andere internationale partners. Gezamenlijk hebben we een team van meer dan 750 ervaren consultants, aanwezig in 23 landen, waarmee we Oracle (JD Edwards en Netsuite) klanten internationaal ondersteunen bij implementaties, roll-out’s en met onze managed services en hosting.

Omschrijving

Cadran Consultancy groeit hard en daarmee ook het aantal facturen dat wij per week verwerken. Voor deze verwerking maken wij gebruik van scanning- en herkenningssoftware die zorgt voor de financiële afhandeling in AFAS. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van inkomende facturen en de afwikkeling hiervan. Wanneer er afwijkingen zijn in het proces communiceer je dit actief met de betrokken collega’s en de leveranciers. Je hebt een scherp oog voor detail en werkt graag met getallen. Met een klein team op de crediteurenadministratie, zorg je dat de administratie tot in de puntjes verzorgd is en facturen tijdig betaald kunnen worden.

 Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • Beschikbaar is voor 14-16 uur per week, verdeeld over 4 dagen
 • Het werk kan hoofdzakelijk vanaf huis worden verricht, waarbij je 1 dagdeel per week op kantoor zult werken
 • Een afgeronde MBO-opleiding, minimaal niveau 3-4, in financiële richting heeft
 • Nauwkeurig en accuraat is
 • Goede beheersing heeft van de Nederlandse en uitdrukkingsvaardigheid van de Engelse taal is een pré
 • Denkt in processen en verbeteringen aandraagt
 • Ervaring op een financiële afdeling is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een leuke functie met een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid binnen een compact en collegiaal team. Cadran biedt een goed salaris en een modern pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen Cadran is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Of heb je vragen over de vacature? Neem voor vragen telefonisch contact op met Leonie Geerling via 06-14654677. Sollicitaties (inclusief CV) kunnen per e-mail worden gericht aan lge@cadran.nl.

Deel deze vacature:

  Solliciteer direct

  Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV via dit sollicitatieformulier.

  Kies bestand..

  Geen bestand gekozen  Kies bestand..

  Geen bestand gekozen


  Toegestane bestanden: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .png (max 1 MB totaal)