Oracle JD Edwards Junior Finance Consultant (in Dutch)

Dienstverband: liefst 40, maar minimaal 32 uur per week

Wat ga je doen?

Je zult deel uit maken van het JD Edwards Industrie & Handel team, waar je na een gedegen opleiding je bijdrage kunt leveren aan implementatie- en support-projecten. We leiden jou op in de beginselen van Oracle JD Edwards ERP en koppelen je aan een senior consultant om in de praktijk je kennis toe te passen. Op basis van je leercurve geven we je steeds meer verantwoordelijkheid en eigen opdrachten, zowel aan de klantzijde als bij de ontwikkeling en support van onze eigen finance Robotic Process Application tools.

Voor deze rol beschik je over een relevante afgeronde financiële HBO/WO opleiding en eventueel werkervaring met ERP-systemen in een groothandels- of productiebedrijf. Daarnaast heb je ervaring opgedaan met Office applicaties en ben je een echte teamspeler. Je spreekt en schrijft zowel vloeiend Nederlands als Engels.

Wat verwachten we van jou?

  • Je geeft op duidelijke en persoonlijke wijze invulling aan onze kernwaarden
  • Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en staat open om de uitdaging aan te gaan
  • Ervaring met ERP systemen is een pré
  • Je wilt je graag ontwikkelen tot een finance ERP consultant

Wat kun je van Cadran verwachten?

Onze consultants onderscheiden zich door hun kennis, betrokkenheid en servicegerichtheid. Cadran heeft een informele cultuur, waarin persoonlijke aandacht en teamspirit belangrijk zijn. Omdat kennisuitwisseling hoog in ons vaandel staat, plannen wij om de maand een gemeenschappelijk overleg met ons hele team. In kleiner verband vindt ook maandelijks een expertise overleg plaats en natuurlijk kun je altijd een beroep doen op je collega’s.

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Gold Business Partner & Reseller van Oracle. Wij zijn gespecialiseerd in ERP-consultancy en BI, we hebben jarenlange ervaring in het implementeren en ondersteunen van Oracle ERP-software. Bedrijven die op onze consultants vertrouwen vind je o.a. in de Food, Industriële & Bouw-toelevering en Maakindustrie. Voor deze markten leveren wij Oracle JD Edwards, Oracle Netsuite en Tableau BI oplossingen.

Cadran Consultancy is tevens mede-oprichter van Redfaire International (RFI): een joint venture van 15 internationale Oracle ERP consultancy organisaties. RFI heeft meer dan 750 ervaren consultants, is aanwezig in 22 landen en ondersteunt daarmee onze klanten internationaal bij implementaties, roll-out’s, managed services en hosting. Cadran consultants werken mee aan meerdere internationale projecten, zowel in Nederland als daarbuiten.

Geïnteresseerd?

Neem voor vragen telefonisch contact op met Heering Ligthart of Jan Stalman via tel:+31 (0)33 2471599
Sollicitaties (korte motivatie en CV) kunnen per e-mail worden gericht aan info@cadran.nl

Nb: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Onze extraatjes

  • Leuke collega's
  • Werk en privé in balans
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven
  • Hoge mate van vrijheid
  • JongCaré, de club van jonge Cadranners die regelmatig activiteiten organiseert

Deel deze vacature:

Solliciteer direct

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV via dit sollicitatieformulier.

Kies bestand..

Geen bestand gekozenKies bestand..

Geen bestand gekozen


Toegestane bestanden: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .png