Oracle NetSuite

Vacancy – NetSuite ERP Consultant with Wholesale knowledge (in Dutch)

Functieomschrijving

Ben jij die consultant met uitstekende kennis van groothandelsbedrijven en voor wie het implementeren van een ERP-systeem geen geheimen meer kent? Kun jij onze klanten helpen met het vertalen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen (zoals inkoop, verkoop, logistiek, supply chain management)? Ben je stressbestendig, proactief, professioneel en een echte teamspeler? Dan ben jij de juiste kandidaat om ons enthousiaste NetSuite ERP-team te komen versterken!

Jouw werkzaamheden als NetSuite ERP-consultant:

 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor implementatie van NetSuite van begin tot eind
 • Je zorgt voor de vertaling van de eisen en wensen van de bedrijfsprocessen van de klant en geeft advies op meerdere niveaus in de organisatie van onze klanten over de inrichting van de processen
 • Je configureert en ondersteunt bij de invoering van NetSuite
 • Je geeft workshops en trainingen aan de klant

Dé ideale NetSuite ERP-consultant:

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding
 • Je hebt 2-5 jaar werkervaring
 • Je hebt goede kennis van inkoop, verkoop en logistieke processen
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Je hebt affiniteit met IT
 • Je bent een teamspeler met goede communicatieve en adviesvaardigheden
 • Je bent initiatiefrijk, flexibel en analytisch
 • Je bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht

Over Cadran

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Gold Business Partner & Reseller van Oracle. Wij zijn een gespecialiseerd consultancy bedrijf met jarenlange ervaring in het implementeren en ondersteunen van Oracle ERP-software binnen Industriële bedrijven en Groothandels. Voor deze markten leveren wij Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP, SCM en BI-applicaties.

Cadran Consultancy is tevens mede-oprichter van Redfaire International: een joint venture van 9 internationale Oracle ERP-consultancy organisaties. Gezamenlijk hebben we een team van meer dan 750 ervaren consultants, aanwezig in 22 landen, waarmee we Oracle klanten internationaal ondersteunen bij implementaties, roll-out’s en met onze managed services en hosting.

Wij hebben een ervaren sales en marketing team en veel senior consultants met ervaring in lokale en internationale projecten. Onze consultants onderscheiden zich door hun kennis, betrokkenheid en servicegerichtheid. Cadran heeft een informele cultuur, waarin persoonlijke aandacht en teamspirit belangrijk zijn. Omdat kennisuitwisseling hoog in ons vaandel staat plannen wij maandelijks een expertise overleg en iedere 2 maanden een gemeenschappelijk overleg met ons hele team.

Arbeidsvoorwaarden binnen Cadran

Wij bieden je een interessante functie met een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid binnen een compact en collegiaal team. Cadran biedt een goed salaris en een modern pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen Cadran is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Sollicitaties (inclusief CV) kunnen per e-mail worden gericht aan info@cadran.nl Vragen? Neem telefonisch contact op met Ed Pieters via 033-2471599.