Cadran painting

Vacancy – Oracle JD Edwards of NetSuite Finance Consultant (in Dutch)

Over Cadran

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle. Wij zijn een gespecialiseerd consultancy bedrijf met jarenlange ervaring in het implementeren en ondersteunen van Oracle ERP-software binnen Industriële bedrijven en Groothandels. Voor deze markten leveren wij Oracle JD Edwards, Oracle Netsuite en Oracle Cloud ERP, SCM en BI applicaties.

Cadran Consultancy is tevens mede-oprichter van Redfaire International: een joint venture van 9 internationale Oracle ERP consultancy organisaties. Gezamenlijk hebben we een team van meer dan 750 ervaren consultants, aanwezig in 22 landen, waarmee we Oracle klanten internationaal ondersteunen bij implementaties, roll-out’s en met onze managed services en hosting.

Wij hebben een ervaren sales en marketing team en veel senior consultants met ervaring in lokale en internationale projecten. Onze consultants onderscheiden zich door hun kennis, betrokkenheid en servicegerichtheid. Cadran heeft een informele cultuur, waarin persoonlijke aandacht en teamspirit belangrijk zijn. Omdat kennisuitwisseling hoog in ons vaandel staat plannen wij iedere 2 maanden een expertise overleg en ieder kwartaal een gemeenschappelijk overleg met ons hele team.

Over de functie Finance Consultant

Afhankelijk van de vraag en jouw kennis en ervaring zul je instromen in Oracle JD Edwards of Oracle Netsuite projecten. Je beschikt over een afgeronde HBO/WO relevante financiële opleiding en je hebt bij voorkeur 3 jaar ervaring met het implementeren van de financiële modules van Oracle JD Edwards E1, Oracle Netsuite of vergelijkbare ERP-oplossingen. Je bent in staat de wensen van onze (potentiële) klanten te vertalen in een goede oplossing. Daarnaast heb je naast kennis van IT Business Applicaties een brede algemene IT-kennis en kennis van bedrijfsprocessen in de Groothandel en Industrie. Je bent een echte teamspeler met goede communicatieve- en adviesvaardigheden. Je spreekt en schrijft zowel vloeiend Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze consultants een interessante functie met een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid binnen een compact en collegiaal team. Cadran biedt een goed salaris en een modern pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen Cadran is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Ga naar www.cadran.nl of neem voor vragen telefonisch contact op met Ed Pieters via 033-2471599. Sollicitaties (inclusief CV) kunnen per e-mail worden gericht aan info@cadran.nl