Enterprise Resource Planning - ERP Enterprise Resource Planning - ERP
ERP - Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning – ERP

Een volledig geïntegreerde ERP-oplossing die uw complete bedrijfsprocessen ondersteunt, is voor uw bedrijfsvoering essentieel.

Over ERP

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is ontworpen om diverse bedrijfsprocessen te ondersteunen en te automatiseren. Voorbeelden van processen die ERP kunnen automatiseren zijn onder andere de Financiële administratie, Inkoop, Productie en Voorraadbeheer. Een ERP-systeem kenmerkt zich door de integratie van de bedrijfsprocessen waardoor redundancy wordt vermeden, een hoge mate van efficiency wordt bereikt en iedereen in het bedrijf met hetzelfde systeem werkt en daamee met ‘one version of the truth’. Het gebruik van een ERP-applicatie maakt het eenvoudiger om de juiste management-informatie snel te kunnen leveren waardoor betere analyses worden gemaakt en juiste beslissingen worden genomen.

Multisite, Multi currency en Multi language ERP-software

U ziet steeds meer globalisering, zowel bij uw klanten als bij uw concurrentie. Nieuwe technologie doet de grenzen vervagen en u kunt zich daarom richten op nieuwe markten, waar ook ter wereld. En als uw bedrijf groeit, heeft Oracle ERP de multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen bij deze groei.

Cadran, ERP-leverancier

Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze ERP-software. Als Oracle Gold partner, met ruim 20 jaar ERP-expertise bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven weten wij wat er speelt in uw branche. Toewijding aan onze klanten en open en eerlijke communicatie vormen een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Welke ERP-software van Oracle past bij u?

Ontdek in 3 stappen

Meer over Enterprise Resource Planning – ERP

Verschillen in ERP

Er bestaat een enorme diversiteit aan systemen en leveranciers. Veel daarvan zijn gericht op een type bedrijfsproces, specifieke branche of bedrijven met een bepaalde omvang. Andere zijn generieker en worden eenvoudig op maat gemaakt voor uiteenlopende toepassingen. De selectie van het ERP-systeem dat het beste bij de organisatie past, vereist daarom een professionele aanpak en is veelal het werk van externe adviseurs.

?>

Bekijk onze Company video