Oracle ERP-oplossingen | Voor Groothandels & Productie Oracle ERP-oplossingen | Voor Groothandels & Productie
erp-oplossingen

ERP-oplossingen

Ontdek welke Oracle ERP-oplossing past bij de behoeften van uw bedrijf.

ERP-oplossingen

Cadran is Oracle Platinum partner en biedt ERP-oplossingen voor Groothandel, Productiebedrijven en Commodity Traders. ERP-oplossingen kenmerken zich door de integratie van de bedrijfsprocessen waardoor redundancy wordt vermeden, een hoge mate van efficiency wordt bereikt en iedereen in het bedrijf met hetzelfde systeem werkt en daarmee met ‘one version of the truth’. Het gebruik van een ERP-oplossing maakt het eenvoudiger om de juiste management-informatie snel te kunnen leveren waardoor betere analyses worden gemaakt en juiste beslissingen worden genomen.

Multisite, multi currency & multi language ERP

U ziet steeds meer globalisering, zowel bij uw klanten als bij uw concurrentie. Door nieuwe technologie vervagen de grenzen waardoor u zicht kunt richten op nieuwe markten, overal ter wereld. En als uw bedrijf groeit, heeft Oracle ERP-software de multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen bij deze groei. Cadran helpt u graag verder bij het maken van de juiste ERP keuze. Als Oracle Platinum partner, met ruim 20 jaar ERP-expertise bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven weten wij wat er speelt in uw branche. Toewijding aan onze klanten en open en eerlijke communicatie vormen een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Oracle ERP

Welke ERP-oplossing past bij u?

Ontdek in 3 stappen

Meer over ERP-oplossingen

Oracle NetSuite ERP

Oracle NetSuite ERP is een SaaS oplossing (Software as a Service) met brede functionaliteiten voor groothandels en productiebedrijven. Alle modules zijn geïntegreerd en al uw data is veilig opgeslagen in een centrale database in de Cloud. NetSuite is door zijn schaalbaarheid te gebruiken door zowel kleine als grotere multinationals en eenvoudig te implementeren door beschikbare templates die zijn gemaakt voor bedrijven in uw branche. Omdat NetSuite een SaaS oplossing is heeft u geen eigen infrastructuur nodig en bent u altijd up-to-date met de laatste releases van de software en technologie. Met de Pay-as-You-Go pricing van NetSuite kunt u klein beginnen en uitbreiden als uw onderneming groeit.

  • Pay as You Go
  • Brede functionaliteit
  • Multi-site, Multi-country, Multi-language
  • Ingebouwde workflow
  • Rol gebaseerde dashboards
  • Groothandel template voor snelle implementatie
  • Voorraadbeheer, WMS en Scanning
  • E-Commerce & CRM
  • Geïntegreerde Business Intelligence
Meer over NetSuite ERP

?>

Bekijk onze Company video

Geïnteresseerd in onze ERP-software?

Oracle JD Edwards ERP Oracle NetSuite ERP Boek een demo