Volledig geïntegreerde ERP-Software. Bel Cadran! Volledig geïntegreerde ERP-Software. Bel Cadran!
Omnichannel - Retail

ERP-software

ERP-software met multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen groeien.

ERP-software

ERP is een afkorting van Enterprise Resource Planning en is ontworpen om diverse bedrijfsprocessen te ondersteunen en te automatiseren. Voorbeelden van processen die ERP-software kan automatiseren zijn onder andere de Financiële administratie, Inkoop, Productie en Voorraadbeheer. ERP-software kenmerkt zich door de integratie van de bedrijfsprocessen waardoor redundancy wordt vermeden, een hoge mate van efficiency wordt bereikt en iedereen in het bedrijf met hetzelfde systeem werkt en daarmee met ‘one version of the truth’. Het gebruik van ERP-software maakt het eenvoudiger om de juiste management-informatie snel te kunnen leveren waardoor betere analyses worden gemaakt en juiste beslissingen worden genomen.

Multi-site, Multi-currency & Multi-language ERP-software

U ziet steeds meer globalisering, zowel bij uw klanten als bij uw concurrentie. Nieuwe technologie doet de grenzen vervagen en u kunt zich daarom richten op nieuwe markten, waar ook ter wereld. En als uw bedrijf groeit, heeft Oracle ERP-software de multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen bij deze groei.

Welke ERP-software past bij u?

Ontdek in 3 stappen

Cadran reseller van ERP-software van Oracle

Cadran helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze ERP-software. Als Oracle Platinum partner, met ruim 20 jaar ERP-expertise bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven weten wij wat er speelt in uw branche. Toewijding aan onze klanten en open en eerlijke communicatie vormen een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Meer over ERP-software

Oracle JD Edwards ERP-software

Oracle JD Edwards ERP biedt een complete en geïntegreerde oplossing voor Groothandels-, Productie- en Commodity Tradersbedrijven. Er is een breed scala aan modules beschikbaar die de complexiteit van de bedrijfsprocessen van deze bedrijven ondersteunen. Oracle JD Edwards wordt wereldwijd door meer dan 2000 bedrijven in deze sectoren ondersteund, waaronder zowel lokale als multinational producenten. De software is volledig web-based en is leverbaar als On-Premise oplossing, maar ook als Cloud oplossing. Hierbij kan o.a. gebruikt worden gemaakt van het Oracle IaaS (Infrastructure as a Service) platform.

  • Gespecificeerde solide Roadmap
  • Zowel on-Premise als Cloud-oplossing beschikbaar
  • Mobile enabled
  • Internet of Things enabled
  • Multi-platform connection enabled
  • Multi-language, mulit-currency, multi-company
  • Scalable
  • Supply Chain Fulfillment
  • eCommerce, OMNI
  • WMS & Logistics execution
Lees meer over Oracle JD Edwards ERP

?>

Bekijk onze Company video