Succesvolle implementatie van uw ERP-systeem Succesvolle implementatie van uw ERP-systeem
ERP-software

ERP-systemen

Oracle ERP-systemen met multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen groeien.

Over ERP-systemen

ERP is een afkorting van Enterprise Resource Planning en is ontworpen om diverse bedrijfsprocessen te ondersteunen en te automatiseren. Voorbeelden van processen die ERP-systemen kunnen automatiseren zijn onder andere de Financiële administratie, Inkoop, Productie en Voorraadbeheer. Een ERP-systeem kenmerkt zich door de integratie van de bedrijfsprocessen waardoor redundancy wordt vermeden, een hoge mate van efficiency wordt bereikt en iedereen in het bedrijf met hetzelfde systeem werkt en daarmee met ‘one version of the truth’. Het gebruik van een ERP-systeem maakt het eenvoudiger om de juiste management-informatie snel te kunnen leveren waardoor betere analyses worden gemaakt en juiste beslissingen worden genomen.

Multi-site, Multi-currency en Multi-language ERP-systemen

U ziet steeds meer globalisering, zowel bij uw klanten als bij uw concurrentie. Nieuwe technologie doet de grenzen vervagen en u kunt zich daarom richten op nieuwe markten, waar ook ter wereld. En als uw bedrijf groeit, hebben Oracle ERP-systemen de multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen bij deze groei.

Welk ERP-systeem past bij u?

Ontdek in 3 stappen

Cadran ERP-implementatiepartner

Cadran helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze ERP-systeem. Als Oracle Platinum partner, met ruim 20 jaar ERP-expertise bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven weten wij wat er speelt in uw branche. Toewijding aan onze klanten en open en eerlijke communicatie vormen een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Meer over ERP-systemen

Kosten van een ERP-systeem

De kosten van het gebruik van een ERP-systeem kunnen worden vastgesteld na een ERP selectietraject . Bij het voortraject wordt duidelijk welke leverancier en welke software het beste past bij uw organisatie. Door goede afspraken en contractvoorwaarden kunnen de kosten van implementatie én het gebruik van ERP-software over meerdere jaren worden berekend. 

Een budget voor het in gebruik nemen van een ERP-systeem in een ERP-traject of project wordt doorgaans overwegend bepaald door:

Eénmalige kosten:

  • Manuren voor de implementatie
  • Realisatie maatwerk aanpassingen/integraties
  • Aanschaf hardware
  • Consultancy
  • Projectmanagement

Periodieke kosten:

  • Hosting
  • Licenties
  • Onderhoud en support
  • Eventuele maatwerk aanpassingen
?>

Bekijk onze Company video