blueprint-4d-oracle-jd-edwards

Blueprint 4D

Datum en tijdstip

8 mei 2023 - 11 mei 2023

Inschrijven

Hilton Anatole

Dallas, Texas

Blueprint 4D

BLUEPRINT 4D brengt klanten, productteams en partners van Oracle samen om inzichten en innovatie te delen en contacten te leggen. Het evenement van dit jaar belooft spannend te worden met een geweldig programma voor de Quest-community. Deelnemers kunnen informatie verwachten over de nieuwste updates en nieuwe functies, live productdemo’s bekijken en netwerken met andere Oracle-klanten.

Oracle JD Edwards Forum

Het JD Edwards Forum is een 4-daags programma vol leer- en netwerkmogelijkheden voor JDE-klanten. Deelnemers hebben toegang tot meer dan 125 JDE-sessies, keynote toespraken van Oracle’s Gary Grieshaber, roadmap updates, panels & rondetafelgesprekken, nieuwe feature demo’s, succesverhalen van klanten, en nog veel meer.

Thema’s die dit jaar centraal staan zijn Orchestrations, Mobile, Personalization & Extensibility, Process Automation, Low-code/No-code Tools en JD Edwards on OCI. Deelnemers kunnen ook sessies bekijken per hot topic, waardoor het gemakkelijk is om de sessies te vinden die het meest relevant zijn voor hun interesses.

Cadran

Cadran Consultancy is er trots op exposant te zijn op BLUEPRINT 4D. U kunt Cadran bezoeken op stand 1007, om alles te weten te komen over onze Account & Inventory Reconciliation oplossing!

Programma

Dagelijks worden nieuwe sessies, details en sprekers toegevoegd. Bekijk nu het programma van BLUEPRINT 4D!