Commodity Trading Week - Cadran Consultancy

Commodity Trading Week

Datum en tijdstip

26 april 2022 - 27 april 2022

Inschrijven

Hilton Tower Bridge

Londen

Commodity Trading Week

5 praktische conferenties

Neem deel aan de Commodity Trading Week in Londen op 26 en 27 april van dit jaar. De Commodity Trading Week omvat vijf praktische conferenties over onderwerpen als digitalisering, trade finance, risk, logistiek en trade strategieën.

Als exposant nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze bomvolle week vol informatie, discussies en netwerken. Meer dan 120 sprekers delen hun inzichten en met meer dan 500 deelnemers wordt dit de grootste bijeenkomst van commodity trading professionals dit jaar.

Voor wie is dit evenement bedoeld?

CEO’s, CFO’s, CIO’s, CTO’s, Experts in IT, Digitalisering en CTRM.

Waarom deelnemen?

De Commodity Trading Week brengt meer dan 500 professionals uit de branche samen om te leren van leiders in de commodity trade, om in contact te komen met vakgenoten en te ontdekken hoe de grootste problemen in de sector worden aangepakt. Van risk management tot digitalisering, supply chain, logistiek, trading excellence en commodity trade finance: er zijn op maat gemaakte sessies gedurende de week, zodat u de onderdelen kunt bijwonen die voor u het meest relevant zijn.

Kom naar onze stand

Cadran heeft als exposant een stand op de Commodity Trading Week. Kom naar onze stand om uw digitale agenda te bespreken en te ontdekken hoe onze geïntegreerde CTRM- en ERP-oplossing u kan helpen om uw doelen te bereiken.

Commodity-Trading-Week-Cadran-Consultancy

Programma

Bekijk het programma hier. 

dinsdag 26 april

woensdag 27 april