DigiCom – Commodity Trading Week

Datum en tijdstip

14 oktober 2020

Inschrijven

Online

DigiCom – Commodity Trading Week

Thriving Through Innovation

Op 14 oktober is DigiCom ’the place to be’ voor het 2e virtuele commodity-digitaliseringsforum van het jaar: De Commodity Trading Week.

Nu, meer dan ooit, zijn ruilen, samenwerken en het gesprek gaande houden cruciaal. Daarom vindt DigiCom plaats als een virtueel evenement zodat de community kan vergaderen en discussiëren over belangrijke onderwerpen zoals data journeys, digitale transitie, systeemontwikkelingen, de best practices op het gebied van geautomatiseerde handel en nog veel meer!

Voor wie is DigiCom?

CEO’s, CFO’s, financial managers, operations executives, marketing, traders, commerce of service managers, JD Edwards klanten en partners.

Waarom bijwonen?

DigiCom forums zijn niet alleen voor zitten, leren en horen over best practices, maar eerder leren van elkaar en best practices delen.

DigiCom brengt meer dan 500 professionals uit de sector samen om te leren van leiders in de grondstoffenhandel, contact te leggen met collega’s en te ontdekken hoe de grootste problemen in de sector worden aangepakt.

Met meer dan 20 sprekers die hun inzichten delen, hoort u onder andere de volgende experts:

  • Barry Gould, CTO, Concord Resources Limited
  • Kathryn Upson, IST Strategy Manager, BP, Chair, Leadership for Energy Automated Processing (LEAP)
  • Cetin Karakus, Global Head of Quantitative and Analytical Solutions, BP
  • Sonia Ghosh, ETRM Specialist & Digital Ambassador, Varo Energy
  • Kim Benni, Global Head of Risk and Trading Technologies, Alvean (Cargill & Copersucar JV

Tijdens het event worden de belangrijke onderwerpen behandeld zoals data management, de huidige trends en de toekomst van CTRM, het toepassen van Artificial Intelligence en nog veel meer. Kortom: een mooie kans om essentiële inzichten te krijgen én uw branche collega’s (virtueel) te ontmoeten in 2020.

Kom naar onze stand

We hebben een virtuele stand op DigiCom event met onze CTRM-oplossing. CTRM4JDE helpt u bij het realiseren van uw digitale agenda en wij presenteren deze graag aan u.

De grootste en belangrijkste bijeenkomst van professionals in de grondstoffenhandel van het jaar. Mis het niet! Hopelijk ‘zien’ we u daar.

Programma

Bekijk het programma

woensdag 14 oktober