INFOCUS 20

Datum en tijdstip

19 oktober 2020 - 22 oktober 2020

Inschrijven

Online

INFOCUS 20

Vier dagen vol JD Edwards inspiratie en interactief leren

Geheel nieuw en dit jaar helemaal digitaal: INFOCUS 20. Het belangrijkste JD Edwards-evenement van het jaar. Meer dan 400 JD Edwards gebruikers komen elk jaar samen om met andere gebruikers te profiteren van meer dan 250 interactieve sessies. Communiceer rechtstreeks met de JD Edwards Product- en Strategieteams en ontmoet leveranciers van meer dan 90 verschillende bedrijven. Bezoekers zullen praktische oplossingen vinden voor de huidige bedrijfstechnologie en leren hoe ze hun investering in JD Edwards optimaal kunnen benutten.

Voor wie is INFOCUS 20?

CEOs, CFOs, financial managers, operations executives, marketing, sales, commerce or service managers, JDE customers and partners.

Waarom bijwonen?

INFOCUS 20 is belangrijkste JD Edwards conferentie die gebruikers inspireert en de waarde laat inzien van hun JD Edwards product. JD Edwards gebruikers ontvangen een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring die volledig is gericht op JD Edwards.

  • INFOCUS is gemaakt voor JD Edwards gebruikers, door JD Edwards gebruikers.
  • Hoor echte verhalen van echte JD Edwards gebruikers.
  • Netwerk met honderden andere JD Edwards gebruikers net als uzelf.

Waarom bijwonen?

Bij INFOCUS 20 heeft u de kans om u onder te dompelen in alles wat met JD Edwards te maken heeft.

  • Krijg toegang tot meer dan 250+ functionele en technische opleidingssessies.
  • Maak een persoonlijke agenda die voldoet aan uw persoonlijke en organisatorisch behoeften.
  • Kom meer te weten over de toekomstig geplande features van JD Edwards.

Stay for the Networking

JD Edwards INFOCUS is een geweldige plek om in contact te komen met JD Edwards-experts uit uw branche of anderen die dezelfde producten gebruiken. U kunt uw strategie met anderen benchmarken, nieuwe tips en trics leren, inspiratie opdoen over geleerde lessen en alle vragen stellen die u heeft aan gebruikers zoals uzelf!

Meld u aan voor vier dagen vol JD Edwards inspiratie!

Vind praktische oplossingen voor de uitdagingen van morgen op het gebied van zakelijke technologie en leer meer over de JD Edwards-productstrategie.

Registreer u nu

Programma

Agenda in één oogopslag

Vier dagen vol JD Edwards inspiratie, interactief leren, netwerken en praktische training om uw bedrijf vooruit te helpen. Bekijk wat er elke dag gebeurt op INFOCUS  20.

maandag 19 oktober

donderdag 22 oktober