business intelligence bi analytics netsuite erp

JD Edwards Webinar: Automatisch Applicatie Testen

Datum en tijdstip

28 oktober 2021

16:00 - 17:00

Inschrijven

Online

JD Edwards Webinar: Automatisch Applicatie Testen

Enterprise-applicaties zoals JD Edwards en Fusion Cloud Apps moeten worden getest om ervoor te zorgen dat de belangrijkste processen goed zijn geregeld. U kunt natuurlijk handmatig testen, maar het plannen, uitvoeren, evalueren en documenteren van tests kost veel tijd. Testen vraagt veel van uw resources omdat testen zeer arbeidsintensief en kostbaar is om op te zetten wanneer u gespecialiseerde test engineers of programmeurs in dienst moet nemen.

Dit is waar DWS uw bedrijf kan helpen. Met behulp van een geautomatiseerde tool voor uw functionele/regressie testen kunt u uw testen automatiseren zonder betrokken te raken in een technische scripting. Testscenario’s kunnen snel en eenvoudig worden bijgewerkt en bewerkt door super-users en business analisten waardoor u minder tijd en kosten kwijt bent aan het maken, onderhouden en uitvoeren van testscripts.

Neem deel aan ons webinar en ontdek hoe wij bij Cadran het probleem van functioneel/regressietesten hebben opgelost met de tool Dimension SwifTest van DWS.

Sprekers:
Patrick Neary, DWS
Heering Ligthart, Cadran Consultancy

Niet in de gelegenheid om deel te nemen? Als u zich registreert voor dit webinar is deze na afloop van het evenement On Demand beschikbaar.

Dit webinar is Engelstalig. Tijdens dit webinar komen de volgende sprekers aan bod.

patrick-neary-dws

Patrick Neary
Vice President, Global Sales and Marketing at DWS

Heering-Ligthart

Heering Ligthart
Delivery & Operations Manager bij Cadran Consultancy