SuiteConnect London

Datum en tijdstip

28 oktober 2019

Save to calendar

The Royal Lancaster

Bayswater

W2 2TY, London UK

SuiteConnect London

‘Unlock Growth’

Wat hebben de Brexit, Halloween en NetSuite’s SuiteConnect met elkaar gemeen? Ze staan allemaal gepland voor de laatste week van oktober!

Waarom niet die week beginnen bij SuiteConnect op 28 oktober – voor een evenement gericht op het ontsluiten van het groeipotentieel van uw bedrijf?

Maak deel uit van de grootste bijeenkomst van NetSuite-gebruikers, potentiële klanten en industry influencers in Europa en leer van ondernemers, executives en technologie-experts.

Of je een nieuwe gebruiker bent van NetSuite of reeds ervaren bent, of dat je verschillende opties aan het overwegen bent; kom bij ons voor dit jaarlijkse NetSuite-event voor klanten en partners die groebarrières doorbreken met het NetSuite-platform.

Het evenement vindt plaats op 28 oktober 2019 in The Royal Lancaster, Bayswater, Londen en is een geweldige kans om te netwerken met meer dan 900 NetSuite-gebruikers, partners, medewerkers en industry influencers.

Opmerking: registratie is noodzakelijk om het evenement bij te wonen. Wanneer de registratie wordt geopend, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u zich kunt registreren voor uw ticket.

 

Meer informatie