Webinars JD Edwards EnterpriseOne

Datum en tijdstip

30 Juni 2020 - 4 september 2020

Inschrijven

Webinar

Webinars JD Edwards EnterpriseOne

De zomervakantie komt eraan. Voor veel mensen een periode waar het hele jaar naar uit wordt gekeken. In deze bijzondere tijd toch wel een ding. Want, gaat u erop uit of blijft u thuis? U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen want het Oracle Applications Unlimited team heeft een serie live webinars voorbereid om de laatste innovaties en inzichten van JD Edwards-producten te ontdekken. Wij hebben er twee voor u geselecteerd die u gratis kunt bijwonen. Schrijf u snel in!

Webinar Oracle JD Edwards EnterpriseOne: Strategy and Roadmap Update

Oracle JD Edwards EnterpriseOne: Strategie en Roadmap Update

Met JD Edwards EnterpriseOne 9.2 heeft u een arsenaal aan mogelijkheden om uw bedrijf om te vormen tot een digitale leider. Hoor over de constante evolutie van JD Edwards EnterpriseOne 9.2 en hoe andere bedrijven dit gebruiken om hun onderneming opnieuw in te richten.

Dinsdag 30 juni
16.00 PM CET

Registreren
Oracle JD Edwards: Track Health and Safety Incidents with JD Edwards EnterpriseOne

Oracle JD Edwards: Track Health and Safety Incidents with JD Edwards EnterpriseOne

Veiligheid is een essentieel goed voor alle organisaties – ongeacht het werkveld – vooral in deze door COVID-19 getroffen tijden. Met JD Edwards EnterpriseOne Health and Safety Incident Management bent u beter in staat om veiligheidskwesties goed aan te pakken en te voorkomen. Het systeem helpt bedrijven om veiligheid op eenvoudige wijze tot een prioriteit te maken.

Let op! Uitgesteld
Vrijdag 4 september
11.00 AM CET

Registreren

Programma

dinsdag 30 Juni

vrijdag 4 september