JD Edwards Partner | Cadran is dé JD Edwards Specialist JD Edwards Partner | Cadran is dé JD Edwards Specialist
oracle-jd-edwards-erp-cloud

JD Edwards Partner

Cadran is de nummer 1 JD Edwards partner en reseller in Nederland. 25 jaar ervaring met ERP-implementaties bij groothandels en productiebedrijven.

JD Edwards Partner

Cadran Consultancy is een Oracle Platinum Partner en reseller met ruim 25 jaar ervaring met JD Edwards. Sinds 1998 leveren en implementeren wij Oracle JD Edwards. Onze specialisatie in groothandel, maakindustrie, voedingsmiddelenbranche en commodity trading zorgt ervoor dat wij u in deze branches met diepgaande kennis kunnen ondersteunen.

Een JD Edwards Partner met slagkracht

Cadran heeft ruim 70 medewerkers in dienst en als medeoprichter van Redfaire International staan er zelfs 750 consultants klaar om u ook internationaal te bedienen. Bedrijven kiezen voor Cadran omdat ze een JD Edwards partner zoeken die kan helpen met (internationale) roll-outs. Bovendien helpt Cadran haar klanten bij het operationeel houden van hun ERP-systeem met een 24×7 supportafdeling. Zo weet u zeker dat uw vitale bedrijfsprocessen altijd blijven draaien.

Waarom Cadran als JD Edwards partner?

  • Ruim 25 jaar ervaring met het implementeren van Oracle JD Edwards EnterpriseOne voor groothandel en industrie
  • Veel ervaring met internationale roll-outs, upgrades, integraties en BI & analytics.
  • Gebruik van een gedegen en bewezen implementatiemethodiek
  • Toegang tot 24×7 support

Cadran heeft tientallen succesvolle JD Edwards implementaties uitgevoerd. Benieuwd naar onze aanpak? Maak dan nu een afspraak of bekijk onze referenties.

Maak een afspraak Bekijk referenties

Meer over JD Edwards Partner

Selectietraject

Uw ERP-systeem is uw backbone; een passend en goed geïmplementeerd systeem geeft u een onmiskenbaar concurrentievoordeel. Een ERP-systeem selecteren is echter lastig en kost veel tijd. U maakt een belangrijke keuze
voor de komende 7 – 10 jaar! Al tijdens het selectietraject ontdekt u dat onze sales managers u terzijde staan als echte adviseurs met veel kennis over uw branche. Zij geven u een eerlijk advies over de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden van onze software voor uw specifieke processen.

U kunt met onze klanten praten en we schetsen een realistisch en duidelijk beeld van het implementatietraject, de kennis die u kunt inhuren, het eventueel hosten van de software, het opleiden van uw gebruikers, up- en downscalen, etc. Alles is duidelijk voordat u begint om verrassingen te voorkomen.

?>

Cadran: Uw JD Edwards partner in Nederland

Meer leren over JD Edwards ERP?

Bekijk onze referenties JD Edwards EnterpriseOne

Oracle Platinum partner