JD Edwards Commodity Trading ERP | Klant Case: Interfood JD Edwards Commodity Trading ERP | Klant Case: Interfood
ctrm-erp-interfood-user-case-reference-oracle

Zuivelhandelaar Interfood werkt met geïntegreerde ERP en CTRM software

erp-ctrm-jd-edwards-oracle-interfood

Interfood is een toonaangevende multinational op het gebied van handel in industriële zuivelproducten, zoals melkpoeders, boter en zuiveleiwitten. Interfood levert met name aan zuivel­ en voedingsmiddelenfabrikanten over de hele wereld. Interfood is met 16 kantoren aanwezig in alle continenten. Ieder kantoor werkt met een verschillend ERP-­systeem. Om competitief in de markt te kunnen zijn, wordt er gefaseerd in alle Interfood kantoren één nieuw ERP­-systeem geïmplementeerd dat de dagelijkse business van Interfood ondersteunt. Met de implementatie van het nieuwe ERP-pakket kunnen businessprocessen wereldwijd op elkaar afgestemd worden. Hiermee wordt efficiëntie en kwaliteit gewaarborgd en blijft het IT­-landschap up-­to-­date, snel en betrouwbaar.

Oracle JD Edwards voor Commodity Traders

Om deze doelstellingen te behalen implementeerde Interfood Oracle JD Edwards ERP inclusief de volledig geïntegreerde CTRM-module Arantys ontwikkeld door Cadran. In de onderstaande video legt Ran Panday, Global IT Director bij Interfood uit hoe de organisatie profiteert van realtime inzicht in posities, effectieve sales- en purchase contracts matching, efficiënte logistieke processen en financiële diensten.

 


Bart Dix

Interesse in onze geïntegreerde CTRM en ERP oplossing?

Wilt u meer weten over Arantys, dé ERP oplossing voor commodity traders? Neem contact op met Bart Dix en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf.