Oracle Platinum Business Partner & Reseller

Als gecertificeerd Oracle Platinum Business Partner & Reseller biedt Cadran Consultancy een breed scala aan diensten met betrekking tot de implementatie, upgrades en ondersteuning van Oracle JD Edwards ERP-software.

Over Cadran

Sinds de oprichting in 1998, kunnen onze klanten rekenen op een uiterst ervaren en flexibel team van ERP-consultants die gespecialiseerd zijn in Oracle JD Edwards ERP-software. Door oplossingen in Warehouse Management, CRM, E-commerce en Business Intelligence toe te voegen aan ERP is Cadran in staat bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen in de financiële, logistieke en productie gebieden. Als onderdeel van Redfaire International ondersteunt Cadran Oracle JD Edwards klanten bij hun internationale ontwikkeling.

Met ruim 40 ervaren specialisten en meer dan 100 (inter)nationale implementaties, roll-outs en upgrades, is Cadran één van de meest ervaren Oracle JD Edwards partners in Europa. Specialisatie in de Industrie, Groothandel, Commodity Trading en Food & CPG stelt Cadran in staat relaties effectief te adviseren bij het implementeren en configureren van hun ERP-oplossing of bij de implementatie van Business Intelligence. Voor de branches Groothandel, Food, CPG en Industrial Manufacturing bieden wij een complete Oracle Accelerate oplossing gebaseerd op JD Edwards ERP. Deze Accelerate oplossing biedt complete functionaliteit tegen voorspelbare kosten welke snel te implementeren is. Daarnaast biedt Cadran technische ondersteuning, ontwikkeling op maat, training en project management.

Cadran’s USP is de manier waarop we partnerschap interpreteren. Toewijding aan onze klanten, open en eerlijke communicatie, gecombineerd met een cultuur van ‘we doen wat we beloven”, vormt een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Cadran Consultancy gecertificeerd tot Platinum Partner Oracle

Oracle, ‘s werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware onderscheidt 3 typen partners: Silver, Gold en Platinum. Cadran Consultancy is sinds 2013 gecertificeerd tot Platinum partner.
Platinum Partner, de hoogste partnerstatus, wordt slechts toegekend aan een beperkt aantal bedrijven. Cadran verdient deze status vanwege de behaalde specialisaties voor Oracle JD Edwards ERP en de investeringen in Oracle Accelerate.

Specialisaties

Cadran hecht grote waarde aan kennis en professionaliteit van haar organisatie. In dit kader hebben de Cadran consultants zich gecertificeerd voor de volgende Oracle JD Edwards disciplines:

  • Financial Management
  • Distribution
  • Manufacturing
  • CNC
  • Oracle Accelerate for Midsize Companies

Awards

  • 2016: Cadran winnaar Oracle Industry Partner of the Year Award.
  • 2015: Cadran winnaar Oracle Partner Award voor de beste Vertical Industry Solution voor Commodity Trading & Risk Management (CTRM).
  • 2013: Cadran winnaar Oracle Specialized Industry Partner of the Year Award.
  • 2011: Cadran winnende Oracle Accelerate Partner of the Year.

 

 

 

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin