oracle-netsuite-erp

NetSuite partner Benelux

Cadran is NetSuite implementatiepartner en reseller en volledig gespecialiseerd in ERP-implementaties bij groothandels en productiebedrijven.

NetSuite partner Benelux

Cadran Consultancy is ruim 20 jaar specialist in ERP-systemen voor groothandels en productiebedrijven. Onze kennis van hun bedrijfsprocessen in combinatie met het goed inrichten van een ERP-systeem, wordt ook gevraagd door kleinere bedrijven. Sinds de overname van NetSuite door Oracle zijn wij uw partner voor NetSuite in de Benelux. Als onderdeel van de Internationale Joint Venture Redfaire International, kunnen wij ook NetSuite leveren en implementeren in ruim 22 landen wereldwijd.

Waarom Cadran als NetSuite implementatiepartner?

  • Ruim 20 jaar ervaring met het implementeren van ERP-oplossingen voor groothandel en industrie
  • Gebruik van een gedegen en bewezen NetSuite implementatiemethodiek
  • Een breed netwerk aan gespecialiseerde partner bedrijven
  • Oracle cloud service offering partner of the year 2018
  • Gecertificeerd Oracle Platinum Business Partner
  • Gecertificeerde NetSuite foundation consultants

Cadran eerste ‘3 Star’ NetSuite partner in de Benelux

Tijdens het NetSuite EMEA partner evenement in Londen heeft Cadran Consultancy als onderdeel van de Redfaire International joint venture in 2019 een award in ontvangst mogen nemen voor het behalen van het ‘3 Star’ NetSuite partnership. Cadran is hiermee de eerste NetSuite partner in de Benelux van dit level. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Meer over NetSuite partner Benelux

NetSuite: Cloud vanaf de start

NetSuite is een goed doordacht ERP-systeem dat vanaf de oorsprong volledig als cloud-oplossing ontwikkeld is. Technische gezien loopt NetSuite voorop, iets dat zich o.a. bewijst door de mogelijkheid om ondanks maatwerk toch mee te kunnen gaan met de release updates waar je als cloud-gebruiker altijd mee te maken hebt. Download Externe SWOT-analyse NetSuite Release 2018.1

NetSuite voor de CFO