3 redenen waarom JD Edwards ERP overtuigend future-proof is! 3 redenen waarom JD Edwards ERP overtuigend future-proof is!
jd-edwards-future

Summit 2018: 3 argumenten waarom JD Edwards ERP overtuigend future-proof is!

Uit de JD Edwards Keynote presentatie die plaatsvond in augustus jl. tijdens de JD Edwards Summit, vatten we de belangrijkste onderwerpen nog eens voor u samen. Wat ons betreft drie overtuigende argumenten die aantonen waarom u met JD Edwards vol vertrouwen de toekomst in kunt!

1. Oracle Lifetime Support voor JD Edwards E1 9.2 wordt verlengd tot 2030!

Premier Support voor Oracle JD Edwards E1 wordt verlengd tot minimaal 2030, waarmee Oracle zich nog meer inzet voor klanten en productinnovatie. Met een stabiel en voorspelbaar beleid voor langdurige ondersteuning kunnen klanten hun bestaande omgevingen optimaliseren en uitbreiden, terwijl ze voldoende tijd overhouden voor toekomstgerichte planning.

JD Edwards EnterpriseOne 9.2: Premier Support blijft minimaal geldig tot en met december 2030.
JD Edwards World A9.4: Premier Support blijft minimaal geldig tot en met april 2022 en Extended Support minimaal tot en met april 2025.

2. Doorlopende releases van JD Edwards E1

JD Edwards EnterpriseOne 9.2 en JD Edwards World A9.4 staan bekend als de Continuous Innovation-releases voor JD Edwards-producten.
De bovenstaande data liggen verder in de toekomst omdat Oracle overstapt op een Continuous Innovation-leveringsmodel voor nieuwe productreleases, waarbij de inbreng van klanten heel belangrijk is.

Continuous Innovation-leveringsmodel

Het plan is om nieuwe functionaliteiten voor JD Edwards-producten te introduceren als updates voor de bestaande versie. Daarom zijn er geen upgrades nodig om toegang te krijgen tot nieuwe functies en mogelijkheden, en hoeven klanten minder te investeren.

JD Edwards E1 Releases

In het eerste en tweede kwartaal heeft Oracle aankondigingen gedaan met betrekking tot verbeteringen in de gebruikerservaring van JD Edwards EnterpriseOne, nieuwe mobiele functies, moderne verbeteringen van ERP en functies voor de digitale transformatie van tools. En het jaar is nog niet eens voorbij.

Voor meer aankondigingen van Oracle klikt u hier.

3. Digitale transformatie met JD Edwards

JD Edwards EnterpriseOne Mobile Enterprise Applications (releases 9.1 en 9.2)

Het nieuwste mobiele aanbod is JD Edwards EnterpriseOne Mobile Enterprise Applications. Dit zijn mobiele applicaties voor telefoons en tablets die gebruikmaken van de meest geavanceerde mobiele technologie van Oracle.
Via Mobile Enterprise Applications kunnen gebruikers belangrijke zakelijke gegevens direct op een tablet of smartphone bekijken en bewerken met behulp van Oracle Mobile Application Framework (MAF)-technologie. JD Edwards levert niet alleen mobiele applicaties, maar ondersteunt klanten en partners ook bij het aanpassen en uitbreiden van mobiele applicaties via Mobile Application Archives (MAA). Ook kunnen klanten hun eigen mobiele applicaties bouwen met het JD Edwards Mobile Framework.

Oracle JD Edwards EnterpriseOne Internet of Things

Oracle JD Edwards EnterpriseOne biedt een geĆÆntegreerd IoT-platform, dat wordt aangedreven door de JD Edwards EnterpriseOne Orchestrator. Daarmee kunnen bedrijven hun operationele efficiĆ«ntie en omzet verhogen, terwijl ze de kosten beperken en voldoen aan compliancevereisten.

Met deze oplossing kunt u:
IoT-gegevens verbinden met uw bedrijfsgegevens zodat uw computers, werknemers en processen allemaal verbonden zijn voor nieuwe oplossingen die vroeger niet mogelijk waren.
De integratie van IoT-gegevens vereenvoudigen met de JD Edwards EnterpriseOne Orchestrator Studio. Orchestrator Studio is beschikbaar vanaf EnterpriseOne Tools 9.2.0.2 en is een intuĆÆtieve, eenvoudig te gebruiken webapplicatie waarmee bedrijfsanalisten netwerken kunnen opzetten die IoT-apparaatgegevens direct verbinden met JD Edwards EnterpriseOne-applicaties. Dure, saaie en foutgevoelige handmatige invoer is dan niet meer nodig.

Cloudaanbod van Oracle JD Edwards

Alleen Oracle levert een compleet, zakelijk cloudpakket waarmee CFO’s kunnen overstappen op nieuwe operationele modellen voor financiering, die ondersteuning bieden bij hun digitale bedrijfsstrategieĆ«n. Daarbij kunnen ze gebruikmaken van een complete reeks financiĆ«le applicaties met ingebouwde sociale, mobiele en analytische functies voor betere samenwerking en flexibiliteit.
Oracle Cloud is een publieke cloud waarmee u versies van JD Edwards EnterpriseOne kunt implementeren. Ook kunt u sommige eigen applicaties op locatie blijven draaien.

JD Edwards Cloud offfering

Alle niveaus van de Oracle cloudservice bieden een toegevoegde waarde voor JD Edwards-klanten, afhankelijk van hun zakelijke en technologische doelen. U kunt kiezen voor een afzonderlijk cloudserviceniveau, maar u kunt de niveaus ook combineren. De niveaus zijn IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service), and SaaS (Software as a Service).

UX One ā€“ Gebruikerservaring voor EnterpriseOne-gebruikers

JD Edwards blijft de gebruikerservaring via UX One verbeteren met nieuwe navigatiefuncties binnen de analytische componenten. Aanvullende rollen en de analytische componenten hiervan bevatten nu opties voor doorklikken en rechts klikken op contextmenu’s, waarbij een selectie van applicaties kan worden gestart. Gebruikers kunnen zo eenvoudig in analytische, grafische presentaties navigeren om gedetailleerde stamgegevens of informatie over transacties te bekijken en hiernaar te handelen.
Met analytische componenten van UX One krijgen eindgebruikers van JD Edwards real-time transactiegegevens in een intuĆÆtieve en grafische indeling. Gebruikers kunnen het huidige bedrijfsklimaat visueel analyseren en problemen die moeten worden aangepakt eenvoudiger vaststellen.

Conclusie

Oracle levert op een doorlopende en kosteneffectieve manier verbeteringen en updates van applicaties en tools, en toont daarmee aan snel te reageren op de behoeften van uw organisatie. Oracle JD Edwards bewijst op allerlei manieren nieuwe innovaties en digitale technologieƫn te leveren, waarmee uw bedrijf een echte digitale onderneming wordt.

Auteur: Daniela Jimenez, Redfaire International

Meer informatie? Neem contact met ons op!