Arantys nu ook beschikbaar in Brazilië | Cadran Consultancy Arantys nu ook beschikbaar in Brazilië | Cadran Consultancy
Arantys-erp-commodity-trading

Commodities Trading and Risk Management oplossing nu ook beschikbaar in Brazilië

Met trots melden we u dat onze Arantys oplossing nu ook beschikbaar is geworden op de Braziliaanse markt. Met MPL Corporate Software en ons internationaal partnership Redfaire International kan een nieuwe markt gebruik maken van onze software. 

Arantys stelt gebruikers in staat om posities in real time te volgen bij elke transactie. De functionaliteiten van het systeem maken het mogelijk om de onderhandelingsprocessen van het contract tot ontvangst te beheren. Onze CTRM oplossing optimaliseert en ondersteunt besluitvormingsprocessen, bespaart tijd, maakt effectievere workflows mogelijk, zorgt voor efficiënte processen en vermindert risico’s.
De JD Edwards ERP geïntegreerde oplossing wordt gebruikt door multinationale handelaren wereldwijd, zoals Interfood.

Ook beschikbaar voor Europese implementaties

Binnen onze Europese joint venture Redfaire International rollen we de kennis uit die is opgedaan in de Benelux-divisie Cadran Consultancy, zodat elk CTRM-project in Europa kan worden geïmplementeerd en ondersteund.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Commodities Trading Risk Management? Kijk dan op de website van MDL*. Download de whitepaper (Engelstalig) of stuur een aanvraag voor meer informatie.

* Let op: tekst vooralsnog alleen in het Portugees. 
Download whitepaper Informatie aanvragen