Bereik meer met de nieuwe NetSuite 2018.2 Release - Cadran Consultancy Bereik meer met de nieuwe NetSuite 2018.2 Release - Cadran Consultancy
Oracle NetSuite

Bereik meer met de nieuwe NetSuite 2018.2 Release

Gepost door Anand Misra, Sr. Manager, NetSuite Product Marketing

Met trots kondigen wij de NetSuite 18.2 Release aan. Deze release bevat niet alleen veel nieuwe functies, maar ook productverbeteringen. We brengen regelmatig updates uit en we vernieuwen onze producten steeds weer. Met NetSuite kunnen onze klanten meer bereiken, doordat ze flexibel blijven en de snelle veranderingen in technologie, compliance en regelgeving kunnen bijhouden.

Bij een nieuwe versie komt veel kijken. We houden zo veel mogelijk rekening met de verwachtingen, feedback en vereisten van onze klanten wereldwijd, en dienen tegelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie, compliance en het concurrentielandschap. In onze halfjaarlijkse releases proberen we toegevoegde waarde te leveren met nieuwe functies en features. Hiervoor wordt een complex en goed gedefinieerd proces doorlopen. Tijdens dit proces worden stappenplannen beoordeeld en prioriteiten gesteld. Bovendien richten we ons bij de ontwikkeling op het leveren van meerwaarde aan de hand van feedback van klanten en best practices.

Bekijk de NetSuite Sneek Peak om te zien welke nieuwe functies we hebben toegevoegd op verschillende gebieden. Er zit voor iedereen iets bij. Enkele hoogtepunten van versie 18.2:

Finance – Periode-afsluiting, rapportage en compliance

Krijg met Period End Journal Entries meer controle over de periodeafsluiting, rapportage en compliance. Maak gebruik van de ‘betalingen onderweg’ functionaliteit voor een nauwkeuriger inzicht in uw bank- en crediteurensaldo. We hebben nieuwe lokalisaties toegevoegd, waarbij voldaan wordt aan lokale wetgeving voor rapportage en belastingen voor China, India en Japan.

Supply chain en order management – Behaal concurrentievoordeel met operationel excellence

Verlaag de kosten en krijg meer controle over productwijzigingen met de nieuwe functie Engineering Change Order (order voor technische wijziging). Bevorder de omzet van winkels, verhoog marges en verlaag de voorraadkosten met de nieuwe functie Merchandise Hierarchy. Verbeter de productiekwaliteit met mobiele beeldregistratie, door het definiëren en vastleggen van inspectiecriteria en door het uitvoeren van corrigerende maatregelen. Centraliseer en stroomlijn orderverwerking binnen verschillende dochterondernemingen met verbeteringen in WMS.

Automatisering van professional services – Verbeter efficiëntie, verhoog productiviteit en omzet, en ondersteun delivery van internationale projecten

Krijg meer controle over projecten en maak de projectadministratie nauwkeuriger met Planned Work (geplande werkzaamheden). Krijg een beter inzicht in de beschikbaarheid van resources zodat u deze optimaal kunt inzetten, met de integratie van HCM Time-Off (HCM-verlof) en Resource Allocation. Zorg voor correcte saldi van onkostenrekeningen door de uitgaven op zakelijke creditcards te vergelijken met kostendeclaraties van medewerkers. Verbeter het proces voor het indienen van onkostendeclaraties door gebruikers de mogelijkheid te geven om declaraties voor later te bewaren.

Verkoop – Subscription Email en Effective Date Pricing

Met de verbeterde Fallback-oplossing mist u nooit een verkoop door een kassasysteem dat offline is. Zorg dat uw merkimago consistent blijft en verhoog het aantal email-abonnees met eenvoudig te gebruiken e-mailsjablonen. Ook bieden we Subscription Email (inschrijving e-mail) aan in meerdere talen zodat u de inhoud kunt aanpassen aan de taal. Optimaliseer uw opbrengst door altijd op het juiste moment de juiste prijs te vragen met de nieuwe functie Effective Date Pricing.

Human Capital Management – Meer controle en hogere productiviteit

De functionaliteit voor verlof is verbeterd. Verlof na goedkeuring kan automatisch worden toegevoegd aan tijdregistraties en wekelijkse urenstaten. Verbeter de processtroom en -administratie met de integratie van Payroll en NetSuite Financials. Beveilig gevoelige HR-gegevens en -processen met een bètaconfiguratie van Core Administrations Permissions.

Platform – Aanpassen, uitbreiden en verbeteren met een snellere, efficiëntere en krachtige ontwikkelomgeving

Verbeter de productiviteit met SuiteFlow-ondersteuning voor nieuwe Sublist (sublijst)-acties: Send Email (e-mail verzenden) en Return User Error (gebruikersfout retourneren). Vereenvoudig het maken van scripts met de nieuwe functie Unified Script ID (uniforme script-id) voor aangepaste segmenten. Krijg snel en eenvoudig toegang tot het nieuwe SuiteAnalytics Workbook met de nieuwe bètaversie van SuiteScript 2.0 Query API en andere verbeteringen van SuiteScript 2.0, inclusief nieuwe API’s. Er zijn nog veel meer functies waarmee gebruikers, beheerders en ontwikkelaars betrouwbare, schaalbare en naadloze uitbreidingen voor NetSuite kunnen maken en beheren, om zo een concurrentievoordeel te behalen.

SuiteAnalytics Workbook – Een nieuwe manier om inzichten te verkrijgen uit uw gegevens

Met trots kondigen wij de nieuwe bètaversie van SuiteAnalytics Workbook aan. Met deze nieuwe oplossing kunnen zakelijke gebruikers snel en gemakkelijk complexe zoekopdrachten en rapporten aanmaken via ‘drag & drop’. We bieden gebruikers uitgebreide visuele weergaven, opmaak, grafieken en indelingen, voor nauwkeurige real-time inzichten.

NetSuite is een echte Software as a Services ERP-cloudoplossing, waarmee al onze klanten gegarandeerd kunnen profiteren van de nieuwste en beste functies. Bovendien zorgen we dat upgrades minder storend zijn en naadloos verlopen.

Veel succes met onze nieuwe release!

Source: NetSuite blogs

Download hier Externe SWOT-analyse: NetSuite release 2018.1