Cadran viert 25 jaar van groei en samenwerking - Cadran Consultancy Cadran viert 25 jaar van groei en samenwerking - Cadran Consultancy

Cadran viert 25 jaar van groei en samenwerking

Dit jaar viert Cadran haar 25-jarig bestaan! Cadran werd namelijk in 1998 opgericht door zes consultants met één heldere, gezamenlijke visie: klanten beter ondersteunen bij het implementeren en beheren van hun ERP software. Hoewel die visie altijd gelijk is gebleven, is er sindsdien veel veranderd. In 1998 werkten we met slechts zes consultants voor vier klanten vanuit een boerderij in Bunschoten. Nu, 25 jaar later, is ons bedrijf uitgegroeid tot een team van 70 collega’s waarmee we elk jaar ruim 100 klanten bedienen. Daarnaast zijn we enorm trots dat Bart Dix vorig jaar is toegetreden als aandeelhouder. En terwijl Jan Wester en Henny Berends, onze oprichters, zich hebben teruggetrokken als aandeelhouders, zijn ze nog steeds vol enthousiasme betrokken bij Cadran.

Het succes van Cadran komt voort uit vier belangrijke pijlers:

De toekomst van Cadran

Er gaat de komende jaren veel op u af komen. Vrijwel ieder bedrijf wordt geconfronteerd met inflatie, problemen in de supply chain en de impact van klimaatverandering. Daarom is het juist nu belangrijker dan ooit om bedrijfsprocessen te verbeteren, innovatieve oplossingen te vinden en veranderingen door te voeren.

Ons team zal hier de komende jaren regelmatig met u over in gesprek gaan. We bespreken  uw strategische initiatieven en helpen u deze te realiseren met behulp van ERP.

Voor onze Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Tableau klanten zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

Oracle JD Edwards: Automate, Optimize, Transform

Oracle JD Edwards biedt talloze mogelijkheden voor automatisering, optimalisatie en transformatie, waarmee uw bedrijf de efficiëntie en productiviteit kan verhogen en de gebruikerservaring kan verbeteren.

  • Automatiseer repetitieve processen met het implementeren van de JD Edwards Orchestrator, Workflow studio of een IoT integratie
  • Verbeter de ‘User Experience’ door toepassing van E1 Pages, Composite Pages, CaféOne of watchlists.
  • Vervang complexe schermen door ‘Simplified Views’ ontwikkeld door het Cadran UX Design team.
  • Optimaliseer JD Edwards met behulp van Oracle Fusion SaaS applicaties zoals Supply Chain Planning, Demand Management en Planning & Budgetting.
  • Ontdek de voordelen van onze Cloud9 oplossing en migreer naar een moderne Oracle IaaS (Infrastructure as a Service) omgeving.

Naast alle functionele mogelijkheden ontzorgen we onze JD Edwards klanten ook met Managed Services & Support. Onze supportafdeling is 24/7 bereikbaar voor vragen of dringende problemen. Voor klanten zonder een eigen IT afdeling bieden we ook de mogelijkheid om het beheer en de verantwoordelijkheid van de JD Edwards infrastructuur aan ons over te dragen.

Oracle Netsuite: Grow, Expand and Support

Netsuite is een veelzijdig platform voor bedrijfsgroei en -uitbreiding. Twee keer per jaar stelt NetSuite een nieuwe releases beschikbaar met verbeteringen en nieuwe features. Onze consultants volgen deze ontwikkelingen op de voet zodat we onze klanten goed kunnen adviseren. Er zijn heel veel mogelijkheden waarmee u nog meer uit uw NetSuite investering kunt halen:

  • Optimaliseer uw systeem door additionele modules te overwegen, bijvoorbeeld de CRM, HRM, of SuiteCommerceAdvance module.
  • Integreer third party software en apps, maar ook weegbruggen en MES systemen met uw NetSuite omgeving door middel van Celigo.
  • Heeft u een serviceafdeling? Integreer dan uw binnen- en buitendienst met NextService. Cadran is in 2022 distributeur van NextService geworden.
  • Koppel uw zendingen aan de juiste transporteur met behulp van het Transsmart platform (nShift) dat wij geïntegreerd hebben met Netsuite.

Naast de functionele verbeteringen hebben wij in 2022 ook een Netsuite supportafdeling opgestart, zodat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen bij dagelijks gebruik van Netsuite. Deze extra vorm van ontzorging helpt onze klanten focussen op hun core business.

Tableau Analytics: Data Driven Organisations

Sinds de oprichting in 2018 heeft ons Analytics team een mooie groei doorgemaakt. Steeds meer klanten en potentiële klanten zijn overtuigd van de waarde van data-driven besluitvorming. Onze slimme dashboards en rapportages, gecombineerd met technieken zoals Predictive Analytics, Machine Learning, Statische Analyses en Data Visualisatie, ontsluiten een waardevolle schat aan informatie uit gegevens die opgeslagen zijn in JD Edwards, Netsuite, andere ERP-oplossingen en third-party oplossingen. Hierdoor kunnen we What-If analyses uitvoeren, toekomstscenario’s inschatten en uiteindelijk de bedrijfsvoering optimaliseren. Met behulp van deze inzichten bieden we onze klanten een flinke voorsprong op hun concurrentie!

2023 en verder

We zijn dit jaar vol energie gestart. Met verschillende go-lives in januari brachten we onze missie “We build solid ERP & Analytics solutions that drive your digital future” in de praktijk.  Vanuit onze kernwaarde Progressie blijven we streven naar constante verbetering van onze dienstverlening. Ons team heeft dit jaar dan ook al tientallen kennissessies gepland om u steeds te kunnen blijven voorzien van van innovatieve oplossingen, uitstekende consultancy en betrouwbare support.

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest! 25 jaar samenwerken met onze klanten en business partners, en nog steeds even enthousiast als op de eerste dag. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten. Onze medewerkers zijn onze helden en hebben ons geholpen om Cadran zo’n succesvol bedrijf te maken. Wij zijn klaar voor de volgende 25 jaar!

Hartelijke groet,

Ed Pieters en Bart Dix