Cadran, NetSuite partner Benelux, aanwezig op SuiteWorld Las Vegas Cadran, NetSuite partner Benelux, aanwezig op SuiteWorld Las Vegas
NetSuite SuiteWorld event 2018

Cadran, NetSuite partner Benelux, vertegenwoordigt tijdens SuiteWorld in Las Vegas

Van 23 t/m 26 april zal Cadran Consultancy aanwezig zijn bij de 2018 editie van SuiteWorld in Las Vegas. Hèt Cloud ERP-event waar NetSuite gebruikers, -partners, -ontwikkelaars elkaar ontmoeten.

Waarom SuiteWorld bijwonen?

Learn: Ieder jaar presenteert NetSuite op dit event haar generieke product roadmap, maar ook de regionale EMEA en Benelux specifieke zaken. Voor partners als Cadran is het belangrijk om te zien waar de focus van NetSuite naartoe gaat zodat wij daar vol op in kunnen zetten. Ook worden nieuwe modules gepresenteerd, wat komt er uit in release 2018.1 en wat in 2018.2?
Juist op dit event halen wij informatie op over bovenstaande zaken en krijgen we meer inzicht in de vraagstukken die spelen bij NetSuite klanten wereldwijd.

Stay current: Ieder half jaar komen er nieuwe releases uit. In Las Vegas worden niet alleen de nieuwste features van de laatste release getoond, maar wordt ook toegelicht waar NetSuite momenteel aan werkt. Er zijn meer dan 250 sessies op diverse deelgebieden te bezoeken om bij te blijven waar de laatste trends naartoe gaan.

Expand: de NetSuite community breidt zich enorm uit. Cadran als Benelux NetSuite partner wil graag voorop blijven lopen in deze community en vindt het belangrijk om de juiste up-to-date informatie te kunnen delen met haar klanten.

Engage: NetSuite heeft zeer veel Suite Development Network partners die zogenaamde SuiteApps ontwikkeld hebben. Op het SuiteWorld Expo center komen wij in contact met hen en gaan we veel van deze SuiteApps live zien. Tijdens onze implementaties is het mogelijk deze SuiteApps in te zetten bij onze klanten.

We brengen u binnenkort graag op de hoogte van onze bevindingen.
Marcel van Es – Sales Manager Oracle NetSuite

Meer over SuiteWorld