Cadran Oracle Cloud Standard Partner Cadran Oracle Cloud Standard Partner
Oracle Cloud standard

Cadran Consultancy is Oracle Cloud Standard Partner

Cadran Consultancy, ERP-specialist en Platinum Business Partner van het Oracle PartnerNetwork (OPN), kondigt haar nieuwe Cloud Standard status aan binnen het OPN programma.

Het OPN Cloud programma stelt haar leden in staat om via deze portal expertise, vaardigheden en investeringen in Oracle Cloud oplossingen te tonen. Bovendien kunnen de partners zich hier onderscheiden met door hen geleverde cloud applicaties en platform services.

Om deze onderscheiding te mogen ontvangen, heeft Cadran aangetoond zich gespecialiseerd te hebben in Oracle Cloud oplossingen.

Ed Pieters, CEO van Cadran legt uit: ‘Als Oracle JD Edwards specialist sinds 1998, zien we nu een groeiende interesse in cloud-oplossingen zoals BI Cloud Service , Internet of Things Orchestrator en Product Data Management Hub. Bovendien zien we dat de Oracle ERP en SCM Cloud oplossingen snel groeien in functionaliteit en volwassenheid. Dit is de reden voor ons om te investeren in kennisopbouw in Oracle Cloud. Op deze manier kunnen we onze klanten bedienen met de verschillende combinaties van on-premise en public cloud oplossingen om hun business processen verder te optimaliseren.’

Cadran Consultancy is een gecertificeerde Oracle Platinum Business Partner en Reseller. Cadran heeft meer dan 18 jaar ervaring met het implementeren en ondersteunen van Oracle JD Edwards ERP software en nu ook Oracle Cloud. Cadran bedient meer dan 70 klanten lokaal en internationaal. Onze specialisatie in de productiebranche en groothandels garandeert dat wij onze klanten met diepgaande kennis kunnen adviseren over hun business processen.

Oracle Cloud is de meest complete public cloud oplossing die bedrijfsbrede diensten en oplossingen levert in de cloud, inclusief software as a service (SaaS), platform as a service (PaaS), infrastructure as a service (IaaS) en data a a service (DaaS).