Cadran Consultancy wint Oracle JD Edwards award | Cadran Consultancy Cadran Consultancy wint Oracle JD Edwards award | Cadran Consultancy
cadran-consultancy-award-oracle

Cadran Consultancy wint Oracle award

Tijdens de jaarlijkse Oracle JD Edwards Partner Meeting heeft Cadran de Award voor ‘JD Edwards Champion’ in de wacht gesleept. Met de prestigieuze award beloont Oracle de inzet die Cadran heeft getoond in het integreren van eigen software oplossingen met Oracle JD Edwards. Zo ontving Cadran het ‘Oracle Validated Integration’ certificaat onder andere voor haar oplossing Commodity Trading & Risk Management (CTRM).

Ed Pieters, algemeen directeur, reageert: “Tijdens de Partner meeting bleek wederom dat Oracle en haar partners stevig investeren in JD Edwards. Uiteraard hebben Cloud (SaaS) en On Premise beiden hun voor- en nadelen. We zien echter dat groothandels- en productiebedrijven behoefte hebben aan sterke oplossingen zoals JD Edwards. Elke maand komen er nieuwe klanten bij waardoor het Oracle JD Edwards team binnen Oracle gegroeid is met dubbele cijfers ten opzichte van de vorige periode. Met de continue investeringen van Oracle in de JD Edwards producten en onze eigen investeringen in het trainen van nieuwe, jonge consultants zijn we klaar om onze JD Edwards klanten uitstekend te helpen om hun digitale transformatie strategie te verwezenlijken.”

Over Cadran

Cadran Consultancy is sinds de oprichting in 1998 gespecialiseerd in het implementeren en op lange termijn ondersteunen van complete ERP-oplossingen voor groothandels, productiebedrijven en commodity traders. Cadran is als JD Edwards partner ook medeoprichter van Redfaire International, een joint venture van 11 internationale Oracle consultancy organisaties met in totaal meer dan 750 ERP consultants in 23 landen.

jd-edwards-champion-award-cadran