Cadran doneert aan SHIB èn Bridle Up Hope Cadran doneert aan SHIB èn Bridle Up Hope
cadran-charity-donation

Cadran doneert aan SHIB èn Bridle Up Hope

Ook dit jaar doneert Cadran aan goede doelen. Cadran medewerkers zien af van hun kerstpakketten en doneren dit geld aan eigen voorgedragen doelen. Het Cadran management vult dit aan tot een mooi bedrag. De door het Cadran team gekozen doelen voor dit jaar:

Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld (SHIB)

SHIB is een christelijke hulporganisatie die sinds 2004 ondersteuning biedt in townships in Zuid-Afrika. Jaarlijks worden er meerdere projectreizen naar Zuid-Afrika georganiseerd. Zij helpen de locale bevolking met het bouwen aan een toekomst. Momenteel is de Stichting bezig met het bouwen van een crèche en het repareren, verbouwen en isoleren van shacks (golfplatenhuisjes). De deelnemers aan deze reizen zijn allemaal vrijwilligers die via sponsors en klussen geld bij elkaar verzamelen om voorgaande projecten te kunnen uitvoeren.

Cadran donatie

Bridle Up Hope Nederland

Bridle Up Hope biedt een uniek programma, gericht om jonge vrouwen tussen de 12 en 25 te leren de regie over hun eigen leven te nemen. Deze jonge vrouwen worstelen vaak met een angst of een depressie of hebben een trauma of mishandeling ervaren. Een bijzonder programma waarin de deelneemsters in 13 weken leren om te zorgen voor, zich te verbinden met – en te communiceren met paarden. Hierbij worden “the 7 habits van Covey” als leidraad gebruikt.

Cadran doneert