MPL Corporate Software uit Brazilië sluit aan bij Redfaire International MPL Corporate Software uit Brazilië sluit aan bij Redfaire International
Redfaire International and MPL

MPL Corporate Software sluit aan bij Redfaire International

MPL Corporate Software, een award-winning Oracle JD Edwards & Cloud Partner in Brazilië, is aangesloten bij Redfaire International. Deze samenwerking vergroot het bereik van MPL wereldwijd en biedt klanten van Redfaire International een eersteklas lokale partner in Brazilië en Zuid-Amerika.

Over MPL

MPL werd opgericht in 1985 en biedt complete oplossingen voor digitale transformatie en consultancy voor meer dan 150 JD Edwards-klanten in de regio. MPL heeft jarenlange ervaring en diepgaande lokale kennis. Ze zijn één van de grootste, langst werkende en meest ervaren JD Edwards-praktijken in Brazilië.

Waarom dit partnership?

Ed Pieters, directeur bij Redfaire International, legt uit dat “samenwerking met MPL voor ons een logische stap was. We hebben met het MPL-team samengewerkt aan Braziliaanse lokalisatie- en uitrolprojecten, dus we kennen de kwaliteit van de mensen en van het management. ”

Met deze nieuwe uitbreiding van het partnernetwerk van Redfaire International kunnen bestaande klanten profiteren van een wereldwijde JD Edwards ERP-partner, met een groter bereik dan ooit tevoren.

Oscar Pinto da Luz, directeur bij MPL zei: “deelname aan Redfaire International geeft onze multinationale klanten toegang tot een reeks internationale JD Edwards en Cloud-experts voor hun ERP-activiteiten buiten Brazilië, waarbij ze altijd profiteren van één methodologie en één serviceprovider.”

 

Nieuws MPL sluit aan bij Redfaire International