Oracle EnterpriseOne 9.2 Support tot minimaal 2031 | JD Edwards Oracle EnterpriseOne 9.2 Support tot minimaal 2031 | JD Edwards

Oracle kondigt Premier Support voor EnterpriseOne 9.2 aan tot ten minste 2031

Afgelopen maandag, tijdens Quest Forum Digital Event – Innovation Week, kondigde Lyle Ekdahl aan dat Oracle Premier Support voor Oracle JD Edwards EnterpriseOne zal verlengen tot ten minste 2031.

Oracle wil JD Edwards-klanten verzekeren dat ze de huidige release van JD Edwards-applicaties kunnen blijven uitvoeren met voortdurende ondersteuning en verbeteringen in de nabije toekomst. En dat is goed nieuws, want een stabiel en voorspelbaar ondersteuningsbeleid op de lange termijn biedt een geweldige basis voor onze klanten en partners om hun ‘roadmaps’ uit te breiden!

Met Premier Support kunnen Oracle-klanten onderhoud en software-updates verwachten voor hun EnterpriseOne 9.2-software. Ze hebben toegang tot nieuwe functies en mogelijkheden, zoals updates voor hun bestaande release, zonder dat ze dezelfde applicatie ter plaatse of in Oracle Cloud Infrastructure (IaaS) te hoeven upgraden en uit te voeren. Het belangrijkste voordeel voor klanten is dat Continuous Delivery u een hulpmiddel biedt om IT, en de diverse afdelingen die zij ondersteunen, beter op elkaar af te stemmen door de invoering van verbeteringen te plannen op basis van hoe dit ten goede van het bedrijf komt in plaats van te plannen op een einddatum van ondersteuning.

Na 2031 wordt de ondersteuning niet beëindigd, maar Oracle zal de ondersteuningsdata jaarlijks evalueren en bepalen wanneer het zinvol is om Premier- en Extended Support te verlengen.

Voor meer informatie lees deze FAQ (pdf) of bekijk Oracle’s Lifetime Support Policy for Oracle Applications.