NetSuite opnieuw leider in Gartners 2020 Magic Quadrant NetSuite opnieuw leider in Gartners 2020 Magic Quadrant
Oracle NetSuite

Oracle NetSuite wederom ‘leider’ in Gartner’s 2020 Magic Quadrant

voor Cloud Core Financial Management Systems voor middelgrote, grote en wereldwijde ondernemingen.

Ook dit jaar heeft onderzoeksbureau Gartner Inc. – het beste IT- onderzoeks- en adviesbedrijf ter wereld – NetSuite als één van de drie leaders in zijn Magic Quadrant rapport voor Cloud Core Financial Management Systems voor middelgrote, grote en wereldwijde ondernemingen.

Gartners Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites for Midsize, Large and Global Enterprises

Gartner in het rapport over Oracle NetSuite:

Oracle NetSuite is een leider van zowel het vermogen om uit te voeren als de volledigheid van visie en behoudt zijn positie ten opzichte  van vorig jaar.  Dit alles met een continu uitgevoerde roadmap en brede ondersteuning door de industrie. Overweeg NetSuite wanneer u op zoek bent naar een volwassen midmarket-oplossing voor financieel beheer in de cloud die substantiële wereldwijde multinationale en multisubsidiaire activiteiten kan ondersteunen.

Key take-aways over deze positionering in het Magic Quadrant zijn:

 • Schaalbaarheid en wereldwijd bereik
  Meerdere klanten merkten op dat de oplossing kan meegroeien met de veranderende eisen van hun organisatie. 60% van de NetSuite klanten is actief in één of meerdere landen en kan op lokaal niveau nuances aanbrengen en zo profiteren van wereldwijde bedrijfsconsolidatie.
 • Klanttevredenheid
  NetSuite scoort hoog op algehele klanttevredenheid, maar kreeg ook hoge scores op het gebied van evaluatie/ contractonderhandeling, implementatie en integratie en service en ondersteuning. Inzicht in waarde van uitgegeven geld, het vermogen om de behoefte van de klant te begrijpen en tijdig te reageren op de leverancier kreeg ook scores in het bovenste kwartiel.
  Daarnaast scoort NetSuite ook hoog met NetSuite’s SuiteSuccess Methodology die ervoor zorgt dat implementaties op schema blijven door te concentreren op het leveren van branchespecifieke best practices.
 • Productmogelijkheden
  Volgens het Gartner rapport is NetSuite een sterke en uitgebreide, wereldwijde financiele beheerfunctionaliteit. Voornamelijk de flexibiliteit van de oplossing en de mogelijkheid om deze aan te passen naar behoefte wordt hoog beoordeeld.

Bekijk hier het volledige Gartner 2020 rapport