Cadran en ROWNIT bundelen krachten voor Verandermanagement en Enterprise Architectuur - Cadran Consultancy Cadran en ROWNIT bundelen krachten voor Verandermanagement en Enterprise Architectuur - Cadran Consultancy
ROWNIT-Cadran-samenwerking

Cadran en ROWNIT bundelen krachten voor Verandermanagement en Enterprise Architectuur

1 mei 2024

Met trots kondigt Cadran Consultancy aan dat het een strategische samenwerking aangaat met ROWNIT, een bedrijf gespecialiseerd in Verandermanagement en Enterprise Architectuur. De samenwerking, die op 1 mei van start gaat, zal Cadran nog beter in staat stellen haar klanten te ondersteunen in hun digitale transformatie.

Enterprise Architectuur

Cadran’s missie is om haar klanten digitaal te transformeren door middel van het bouwen van solide ERP en Analytics oplossingen. Digitalisering is echter breder dan ERP en Analytics alleen: men wil succesvol zijn, en dan moet ook de bredere Enterprise Architectuur in ogenschouw genomen worden. ROWNIT – opgericht door Robbert van Kaam en Wesley Noorhoff – helpt haar klanten deze Enterprise Architectuur te valideren en te optimaliseren op basis van hun bedrijfsdoelstellingen. Wesley vertelt: “Onze aanpak is uniek, want wij zijn van huis uit eigenlijk geen IT-ers. ROWNIT mensen komen uit verschillende vakgebieden zoals sales en logistiek. Daardoor zijn we altijd in staat om de bedrijfsdoelstellingen naar praktische oplossingen te vertalen.” Robbert vult aan: “En doordat we de mens centraal zetten, verzekert onze aanpak dat de oplossingen niet alleen volledig zijn afgestemd op de behoeften van de gebruikers, maar dat ze er ook nog eens heel enthousiast over zijn.”

Verandermanagement

Hoewel gebruikers uiteindelijk enthousiast zijn, betekent dat niet dat de weg daarnaartoe eenvoudig is. Verandering kan soms best lastig zijn. ROWNIT helpt met ondersteuning van bewezen tools om verandering in de praktijk te brengen. Dat doen we door niet de systemen, maar de eindgebruiker centraal te zetten. Robbert van Kaam: “De synergie tussen Cadran en ROWNIT is ontstaan doordat we beiden streven naar het overbruggen van de kloof tussen technologie en mens. Die digitale transformatie waar iedereen over praat vindt niet alleen plaats in systemen, maar juist ook in de mindset van de mensen die ermee werken.”

Gezamenlijke missie

De gezamenlijke missie van Cadran en ROWNIT is duidelijk: we zetten de Enterprise Architectuur neer; we implementeren ERP als het hart van de organisatie en brengen data tot leven met onze Analytics oplossingen. De totaaloplossing wordt niet alleen bedacht maar ook gerealiseerd met aandacht voor de mens.  Zo helpen Cadran en ROWNIT samen om digitale transformatie waar te maken!

Voor meer informatie over ROWNIT, kunt u terecht op hun website: ROWNIT

Voor meer informatie over Cadran, kunt u terecht op hun website: Cadran