Applicatie Integratie

Een onmisbare schakel in de integratie van al uw applicaties en bedrijfsprocessen

Applicatie Integratie

Iedere organisatie heeft te maken met een grote verscheidenheid aan bedrijfsprocessen en applicaties die deze processen ondersteunen. De koppeling van uw software systemen is niet alleen noodzakelijk binnen de grenzen van uw onderneming maar ook met uw toeleveranciers, klanten en andere organisatie waarmee u samenwerkt. De integratie van applicaties en de gerelateerde processen is veelal complex en tijdrovend. Dit vergt hoge investeringen in de bouw en onderhoud hiervan. Door de snelle groei van mobiele platformen, E-Commerce (B2C en B2B) , EDI en Cloud oplossingen neemt het aantal integratiepunten en de complexiteit alleen maar toe. Traditionele methoden om applicaties te integreren voldoen in vele gevallen niet meer. Het gebruik van software voor Applicatie Integratie (Middleware) biedt bedrijven een solide platform, waarmee ze op een flexibele wijze integraties kunnen ontwikkelen, die herbruikbaar en eenvoudig te onderhouden zijn. Door gebruik te maken van grafische tools voor de modellering van de processen, standaard connectoren en webservices legt u een uitstekende basis voor al uw integraties binnen en buiten de organisatie.

Alternatieve Integratie oplossingen

Cadran biedt verschillende Applicatie Integratie oplossingen, die afhankelijk van uw wensen en eisen beter aansluiten bij uw behoeften. Wij leveren en implementeren onder andere:

Oracle biedt een compleet integratie platform (Oracle SOA Suite) waarmee u snel al uw integraties kunt ontwikkelen en daardoor direct kan reageren op veranderingen in uw business.

Dit middleware platform van Oracle bestaat uit diverse componenten zoals een grafische tool voor proces modellering (Oracle BPEL Process Manager).

De Oracle Service Bus zorgt voor het transport van al uw data en met de B2B integration module realiseert u de koppeling met de bedrijfsprocessen van uw leveranciers en klanten.

Het XPI middleware platform van Magic is een laagdrempelige oplossing waarmee u de integratie van uw applicaties en uw bedrijfsprocessen eenvoudig kunt bouwen. XPI heeft een standaard connector voor  Oracle JD Edwards ERP. Met behulp van XPI Studio, de grafische en intuïtieve gebruikersinterface, bent u in staat uw processen te modelleren en integraties te realiseren. De XPI Integration Server werkt zowel synchroon als asynchroon en is platform onafhankelijk. De XPI monitor functionaliteit geeft u inzicht in alle integratie processen.

Implementatie

Cadran heeft de juiste kennis in huis om samen met u te bepalen welk Applicatie Integratie platform het meest geschikt is voor uw situatie. Ook hebben wij brede kennis en ervaring in huis om Applicatie Integratie projecten uit te voeren op basis van Oracle SOA Suite en Magic XPI.

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin