Internet of Things

Betere en snellere besluitvorming door essentiële gegevens van IoT apparaten

Met behulp van Machine-to-Machine (M2M) communicatie worden organisaties beter en sneller in staat gesteld om hun meest uitdagende business problemen op te lossen. Deze systemen werken door middel van het aanbrengen van sensoren om informatie te verzamelen zoals temperatuur, geografische positionering, hoeveelheid druk of trillingen. Het verzamelen van informatie van apparaten stelt bedrijven in staat om deze informatie in hun bedrijfsprocessen te integreren om meer intelligente beslissingen te maken, de kosten te verlagen en het creëren van nieuwe inkomstenstromen.

Welkom in de wereld van het Internet of Things (IoT), waar uw machines, samen met uw mensen en processen, allemaal met elkaar verbonden zijn. Hierdoor ontstaan oplossingen die voorheen niet mogelijk waren.

Oracle JD Edwards heeft vele organisaties geholpen in het vereenvoudigen, standaardiseren en optimaliseren van hun ERP-business processen op het gebied van financiën, inkoop, productie, capital asset management en supply chain. Daarbij leidde deze automatisering tot betere zakelijke beslissingen, kostenbesparingen en hogere inkomsten. De volgende stap kan nu worden gemaakt doordat de techniek voor het verzamelen van de M2M informatie sterk vereenvoudigd is. Door de M2M informatie te integreren in de bedrijfsprocessen van een organisatie, zijn deze organisaties in staat hun toegevoegde waarde verder uit te breiden.

Upgrade uw gegevens met de Machine-to Machine input

Verbetering van de nauwkeurigheid, frequentie en tijdigheid van uw input data is de belangrijkste upgrade die u kunt maken voor uw bedrijfsapplicaties. De waarde van het Internet of Things (IoT) wordt onderkend vooral in de industriële automatisering, gezondheidszorg, energie management, milieu-monitoring  en bij het beheer van de infrastructuur om er maar een paar te noemen. IoT-apparaten kunnen gegarandeerd waarde toevoegen in alle bedrijfssectoren waarbij de besturing van de bedrijfsprocessen gebaseerd is op moeizame, dure en foutgevoelige handmatige invoer. Een ERP-systeem geïntegreerd met een IoT-oplossing biedt real-time, always-on data in toepassingen om de waarde van uw software-investeringen te verhogen. Oplossingen Internet of Things

Transformeer uw IoT data in real-time ERP transacties

De JD Edwards EnterpriseOne Orchestrator Studio en de IoT Orchestrator zorgen voor de laatste stap in het integratieproces tussen de IoT-gegevens en uw ERP-systeem. De Orchestrator Studio is een intuïtieve web-based applicatie die gebruikt wordt om de transformatiesets te definiëren om van IoT-gegevens tot transactie-geschikte data in JD Edwards te komen.  Deze bewerkte gegevens worden vervolgens real-time verwerkt met de IoT Orchestrator. De real-time data transformatie resulteert in geoptimaliseerde operaties, flexibele responsiviteit, heldere analyses en een betere naleving van de regel- en wetgeving.

Vertaal real-time inzicht in Business Value

De geautomatiseerde, continue en real-time input van IoT-gegevens zorgt voor een betere analyse en ondersteuning bij de besluitvorming in de bedrijfsprocessen.

Bedrijven kunnen hiermee business value creëren:

Verbeterde klantervaring Optimalisatie van preventief onderhoud, veiligheid van systemen, remote diagnose en Tracking & Tracing van kapitaal intensieve goederen.

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

  • Vermindering van de menselijke factor in het verzamelen van gegevens verbetert facilitaire dienstverlening, veiligheid en beveiliging, gebruik van hulpbronnen en onderhoud.
  • Real-time inzicht in de conditie van een apparaat zal de kans verminderen op nevenschade en minimaliseert downtime. Vroegtijdige identificatie van trends in de richting van out-of-tolerantie voorwaarden initiëren passende corrigerende maatregelen om defecten te voorkomen.
  • Continue bewust zijn van trends betekent dat er geen vertraging optreedt tussen het probleem opsporen en het oplossen.

Het intelligent maken van machines
Door machines met elkaar te laten communiceren en apparaten direct met JD Edwards te koppelen zonder afhankelijkheid van derden maakt het ophalen van gegevens sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger.

Verhoogde intelligentie
Real-time data, geavanceerde analyses en een betere bewustwording van trends kunnen extra up-sell en cross-sell mogelijkheden creëren. De combinatie van slimme apparaten en andere IoT-technologieën zorgen voor een hoge snelheid in het verzamelen van veldgegevens die in real time kunnen worden geanalyseerd.

Ideale architectuur
Het Oracle JD Edwards EnterpriseOne IoT-platform is gebouwd op een uitbreiding van de bestaande interoperabiliteit architectuur die geschikt is voor een M2M-netwerk. Dit zorgt voor een vertrouwd modern platform voor klanten, partners en andere dienstverleners voor de integratie van de machine-informatie in hun bestaande en nieuwe JD Edwards applicaties.

Gebruik Oracle IoT-technologieën

Organisaties kunnen zich naast de JD Edwards IoT Orchestrator ook versterken met één of meer onderdelen van de Oracle Cloud IoT-oplossingen, zoals complex event processing, device identity management, security, long-term and high-volume dataopslag en big data analyse. Het JD Edwards IoT-platform omvat een ‘Discovery Service’ die de Oracle IoT Cloud Service toegang kan geven tot beschikbare IoT-transformaties. Oracle’s JD Edwards applicaties, gecombineerd met een gelaagde architectuur, is uniek gepositioneerd om de mogelijkheden van IoT-technologieën te benutten en kan vele gedifferentieerde oplossingen bieden voor elk bedrijf.

Brochures

Datasheet: JD Edwards IoT Orchestrator
Whitepaper: JD Edwards E1 IoT Orchestrator

Video

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin