nShift voor NetSuite | De Fulfilment-oplossing in uw ERP nShift voor NetSuite | De Fulfilment-oplossing in uw ERP
nshift netsuite suite app

nShift voor NetSuite

150.000 pakketten per dag | 400+ vervoerders | 150 landen wereldwijd

Koppel eenvoudig uw webshop, ERP en WMS aan uw vervoerders

Met Transsmart – powered by nShift kunt u elke stap van uw delivery management automatiseren, van opties bij de kassa tot etiketten voor retourzendingen, allemaal volledig geïntegreerd in uw NetSuite-dashboard.

Met de krachtige NetSuite-plugin voor Transsmart krijgt u multi-carrier pakketbeheer met volledige controle tot op de laatste kilometer, lagere kosten en meer gestroomlijnde processen.

Alles wat u nodig heeft, is geïntegreerd in NetSuite:

  • Geautomatiseerde verzending. Doordat u verbonden bent met meer dan 400 vervoerders heeft u automatische track & trace met alle informatie die u nodig heeft over een levering.
  • Moeiteloze levering. Verrijking van verzendinformatie met details zoals gewicht, ophaaldatum, afleverdatum, waarde van de zending, instructies en contactpersoon.
  • Workflows gebouwd om tijd te besparen. Houd overzicht over uw gegevens met details uit uw verkooporders die automatisch worden opgenomen.
  • Smart Book & Print. Lokaal afdrukken van verzendetiketten en andere verzenddocumenten met één druk op de knop in NetSuite.

Download brochure Boek een demo

marcel van es

Marcel van Es

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Direct contact

Meerdere item fulfillments in 1 shipment

Transsmart-powered by nShift, gebruikt de NetSuite Sales Order en Item Fulfillment data en combineert dit in een nieuwe Shipment entiteit. Deze wordt aangeboden aan het Transsmart platform dat communiceert met meer dan 400 vervoerders. Meerdere item fulfillments, van verschillende divisies, kunnen worden gecombineerd in één zending.

Alle gegevens worden via het Transsmart platform teruggestuurd naar NetSuite en passen automatisch de relevante Item Fullfilments en Sales Order Data aan.

Het grote voordeel van deze manier van werken is dat de opmaak van etiketten, stickers en verzenddocumenten van de transporteur direct in uw verzendlocatie wordt geprint. nShift heeft de layout van al deze 400+ transporteurs beschikbaar.

De track & trace koppeling van de individuele pakketten komt automatisch terug in NetSuite, zodat u een automatisch e-mailbericht naar uw klant kunt sturen.

Hybrid Built voor NetSuite SuiteApp

Transsmart – powered by nShift is een hybride gebouwde SuiteApp voor NetSuite. Deze integratie is ontworpen om NetSuite aan te vullen om te voldoen aan alle field service-eisen.

nShift Netsuite erp suite app

Download de brochure

Download hier de nShift voor NetSuite brochure. In de brochure ontdekt u mogelijkheden en functionaliteiten en een aantal voorbeelden van nShift toepassingen in NetSuite.

Over nShift 

nShift biedt klanten een end-to-end cloud platform om het gehele leveringsmanagement proces te automatiseren en optimaliseren – van label creatie tot levering tracking en retour management. nShift’s oplossingen hebben met succes bijna 1 miljard jaarlijkse zendingen wereldwijd mogelijk gemaakt voor e-commerce winkels, retailers, fabrikanten en 3PL bedrijven. Met meer dan 400 vervoerders, heeft nShift een ongeëvenaarde verzendbereik, waardoor het een aanzienlijke schaalbaarheid ontsluit voor haar klanten – van 1 tot miljoenen zendingen per jaar – over de hele wereld.

Zendingen boeken met nShift voor Oracle NetSuite

Meer over nShift voor NetSuite

Doet u B2B?

Met nShift:

  • Koppelt u ruim 400 vervoerders aan uw NetSuite ERP met een standard plugin.
  • Boekt u zendingen bij een groot aantal vervoerders.
  • Print u automatisch de juiste labels en documenten.
  • Controleert en optimaliseert u handling- en transportkosten.
?>

Video: sneller en goedkoper verzenden met nShift

Interesse in deze oplossing?

Download brochure Boek een demo

 

nshift netsuite erp suite app