Account & Inventory Reconciliation | JD Edwards add-on Account & Inventory Reconciliation | JD Edwards add-on
account-inventory-reconciliation-jd-edwards

Account & Inventory Reconciliation voor JD Edwards

Versnel uw maand- en jaarafsluiting en laat uw logistieke voorraad matchen met uw boekhoudkundige voorraad.

Account & Inventory Reconciliation voor JD Edwards

Cadran Consultancy heeft de module Account & Inventory Reconciliation ontwikkeld: een oplossing die u ondersteunt bij maandafsluitingen en voorraadprocessen. De module is beschikbaar als een Oracle JD Edwards add-on. Met Account & Inventory Reconciliation lettert u journaalboekingen en voorraadtransacties automatisch af, waardoor het saldo van uw tussenrekeningen en voorraadrekeningen altijd up-to-date is. Met de module corrigeert u eenvoudig afwijkingen met slechts één klik. U kunt zelfs meerdere rekeningen combineren in één afletterproces en complexere processen bewaken, zoals het valideren van intercompany-transacties.

Met de bijbehorende voorraad rapportage krijgt u bovendien inzicht in de voorraad per financiële periode. Daarnaast biedt de voorraadintegriteit functionaliteit een geautomatiseerde periodieke integriteitcontrole. Zo weet u altijd of uw voorraad betrouwbaar is, zowel de hoeveelheden als de waarde. Voor ad-hoc rapportages beschikt de module over de mogelijkheid de voorraad te berekenen per bepaalde datum, zowel logistiek (‘on hand’) als financieel.

Met deze tool bespaart u kosten en het levert u tijd op, bijvoorbeeld bij de accountantscontrole en het opstellen van uw jaarrekening. Bovendien reduceert u het aantal fouten in uw financiële administratie en optimaliseert u uw processen. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Cadran Consultancy de deskundigheid in huis om uw hierbij te ondersteunen.

De belangrijkrijkste voordelen

 • Bespaar tijd: efficiënt & gebruiksvriendelijk afletteren
 • Nauwkeurige informatie voor uw accountant: bespaar op audit kosten
 • Minder fouten in uw boekhouding
 • Identificeer onjuiste transacties en corrigeer uw processen
 • Betrouwbare voorraadrapportage en heldere saldi toelichting
 • Volledig binnen uw eigen JD Edwards omgeving

Download de brochure Boek een demo

Ed Pieters

Ed Pieters

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Direct contact
grootboek-voorraad-afletteren-jd-edwards-erp

Download onze brochure

Download de brochure en ontdek de belangrijkste functionaliteiten en voordelen van de add-on Account & Inventory Reconciliation. In de brochure leest u alles over:

 • Grootboek afletteren
 • Voorraad afletteren
 • Voorraadrapportage
 • Voorraadintegriteit

Meer over Account & Inventory Reconciliation voor JD Edwards

Grootboek afletteren

Een van uw taken tijdens de maandafsluiting is het nauwkeurig specificeren van de tussenrekeningen. Het samenstellen van deze specificatie kost vaak veel tijd. Account & Inventory Reconciliation is de Oracle JD Edwards-add-on waarmee u dit proces optimaliseert. De tool vermindert het aantal fouten in uw financiële boeken en stelt u zelfs in staat om automatisch af te letteren. Bijvoorbeeld elke avond, weekend, aan het eind van de maand of start het automatisch afletteren gewoon handmatig.

Alle afgeletterde transacties worden voorzien van een unieke referentie. Hiermee groepeert u de afgeletterde transacties voor track en trace. De datum waarop een transactie is afgeletterd kan gebruikt worden voor een ‘as-of’-rapportage. Met deze rapportage kunt u altijd het rekeningsaldo voor elke periode uitleggen, zelfs periodes uit het verleden. Voor complexere situaties kunt u meerdere rekeningen als één rekening afletteren, geavanceerde tolerantie-instellingen gebruiken en documenttypen groeperen.

 • Automatisch en handmatig afletteren
 • Automatisch tolerantie-items maken
 • Wisselkoersverschillen automatisch registreren
 • Verificatie en registratie van de reconciliatiedatum om tot een ‘As-Of’ balansspecificatie te komen
 • Eenvoudig rekeningonderhoud om rekeningen af te letteren
 • Voeg eenvoudig rekeningen toe aan het automatische (batch)proces
 • Boekingen met toleranties en wisselkoersverschillen worden interactief gemaakt

oracle jd edwards account inventory reconciliation 2

?>

Ontdek nu de voordelen!

Vraag direct een demo aan

Wilt u meer weten over de voordelen van deze oplossing? Vraag vandaag nog een demo aan en ontdek de voordelen voor uw organisatie.

Ik wil een demo

Voorraad en grootboek eindelijk weer in lijn bij Superior Diesel

Picture

“Voordat we AIR hadden, wisten we dat er een afwijking was, maar konden we niet uitleggen waarom die afwijking er was en we konden het al helemaal niet corrigeren. Nu zijn er geen onbekende afwijkingen meer en kunnen we vol vertrouwen rapporteren.”

- Melissa Sisel, CFO bij Superior Diesel

superior-diesel-account-inventory-reconciliation