Fast Closing voor JD Edwards ERP | Oracle JD Edwards add-on Fast Closing voor JD Edwards ERP | Oracle JD Edwards add-on

Fast Closing

Versnel en stroomlijn uw financiële maand- en jaarafsluiting in JD Edwards

Fast Closing voor JD Edwards

De financiële maand- en jaarafsluiting is een kerntaak voor bedrijven van elke omvang of branche. Dit terugkerende proces brengt momenteel echter verschillende uitdagingen met zich mee. Bedrijven missen vaak duidelijke routines, fouten hopen zich op moeten vaak tijdens de sluiting worden opgelost, foutmeldingen worden op verschillende plaatsen weergegeven en er is geen manier om de voortgang van het sluitingsproces gemakkelijk te volgen.

MPL heeft MPL Fast Closing ontwikkeld: een Oracle JD Edwards oplossing die u ondersteunt bij het maand- en jaarafsluitingsproces. Door de financiële afsluitingscyclus te versnellen en te stroomlijnen, maakt deze tool middelen vrij, zodat u meer tijd kunt besteden aan activiteiten die echte waarde voor het bedrijf genereren. Fast Closing is beschikbaar als een JD Edwards-add-on en maakt gebruik van de nieuwste technologische aanbiedingen van Oracle, zoals Orchestrations, Notifications, Composite Pages en EnterpriseOne Pages.

Ed Pieters

Ed Pieters

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Direct contact
fast-closing-for-jd-edwards-erp-add-on

Download onze brochure

Download de brochure en ontdek de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Fast Closing-oplossing. In deze brochure leest u meer over:

  • Hoe u de maand- en jaarafsluiting kunt versnellen en stroomlijnen
  • Analyseren van fouten via één berichtencentrum
  • Fouten oplossen door middel van correctie buttons
  • Voortgang volgen met visuele dashboards

Meer over Fast Closing

Vooraf bepaald uitvoeringsplan

Fast Closing beschikt over een vooraf gedefinieerd en aanpasbaar uitvoeringsplan waarin rapporten zijn gegroepeerd op routines. Dit uitvoeringsplan is vertaald naar een visuele tijdlijn van uitgevoerde processen met een geoptimaliseerde gebruikersinterface die meldingen en gerapporteerde problemen beheert via volglijsten, dashboards en grafieken. Hierdoor kunnen de financiële afsluitingsprocessen op een logische manier worden uitgevoerd volgens een vooraf gedefinieerde volgorde zonder tussenkomst van de gebruiker.

Fast Closing Pre-defined Execution Plan JD Edwards ERP

?>

Klant case: Fast Closing for JD Edwards

Wilt u meer weten?

Bent u klaar om te zien hoe Fast Closing uw maand- en jaarafsluiting kan versnellen en stroomlijnen? Ons team kan een demo op maat samenstellen en presenteren op locatie of virtueel.

Boek een demo